NFL

Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο NFL

Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο NFL

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης του στίβου, Τζεφ Ντεμπς θα αγωνίζεται στους Νιου Ίγκλαντ Πάτριοτς την ερχόμενη σεζόν.

Ό,τι δεν κατάφεραν ο Τζάστιν Γκάτλιν και ο Ντουέιν Τσέιμπερς, το έκανε πραγματικότητα ο Τζεφ Ντεμπς! Ο Αμερικανός σπρίντερ, αργυρός Ολυμπιονίκης με την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών στη σκυταλοδρομία 4χ100μ, θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν στους Νιου Ίγκλαντ Πάτριοτς!

Ο 22χρονος που έπαιξε φούτμπολ στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα (NCAA) με τους Φλόριντα Γκέιτορς θα ενισχύσει τις "ειδικές ομάδες" των Πάτριοτς.

Την υπογραφή του Ντεμπς διεκδίκησαν και άλλες ομάδες, ωστόσο οι Πάτριοτς είχαν την τελευταία λέξη. Με ατομικό ρεκόρ 10.01 δευτερόλεπτα στα 100 μέτρα και 6.52 δευτερόλεπτα στα 60μ. (στον κλειστό) ο Ντεμπς αναμένεται να πάρει ευκαιρίες.

Και να φανταστεί κανείς πως μπήκε από το παράθυρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πήρε τη θέση του τραυματία Μάικ Ρότζερς και έτρεξε με την ομάδα των ΗΠΑ στον προκριματικό της σκυταλοδρομίας 4χ100μ.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες παίρνουν όλοι από ένα μετάλλιο και έτσι ο Ντεμπς που ρίσκαρε, αφήνοντας το φούτμπολ για να αφοσιωθεί φέτος στον στίβο, έφυγε από το Λονδίνο με ένα μετάλλιο. Στους αγώνες πρόκρισης των Ηνωμένων Πολιτειών είχε τερματίσει έβδομος στον τελικό των 100 μέτρα στο Γιουτζίν.

Το μεγαλύτερο όνομα που έχει αγωνιστεί στο NFL είναι ο πρώην παγκόσμιος ρέκορντμαν στα 100μ., Μπομπ Χέιζ. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που κατέκτησε χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο (σ.σ. δύο το 1964 στα 100μ. και στη σκυταλοδρομία 4χ100μ.) και νίκησε σε Super Bowl (1971).

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ