ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

6ο Family Run: O oικογενειακός Αγώνας-Θεσμός συνεχίζεται

6ο Family Run: O oικογενειακός Αγώνας-Θεσμός συνεχίζεται

Η 6η συνεχόμενη διεξαγωγή του πρώτου οικογενειακού αγώνα της Ελλάδας, Family Run, ξεκίνησε για ακόμα μια χρονιά στην Αγία Άννα στην Βόρεια Εύβοια και ήταν πολυπληθέστερη από ποτέ!

Οι 200 μικροί και μεγάλοι συμμετέχοντες, πιστοί όπως κάθε χρόνο στο ραντεβού τους, συναντήθηκαν το τριήμερο 11-13 Μαΐου για να μας αποδείξουν, πως η πιο σημαντική ομάδα, δεν είναι άλλη από την ίδια την οικογένεια. Στόχος του Family Run, είναι μέσα από το πλήθος αγώνων και δραστηριοτήτων να γνωρίσουν τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τη σημασία της άθλησης και της συμμετοχής, βιώνοντας παράλληλα μια μοναδική οικογενειακή εμπειρία με αξέχαστες στιγμές περιπέτειας και χαράς.

Οι οικογένειες φόρεσαν τα αθλητικά τους παπούτσια, τα μπλουζάκια που ήταν μοναδικά ζωγραφισμένα από τους μικρότερους συμμετέχοντες της διοργάνωσης, και το αντηλιακό τους και στάθηκαν στην γραμμή εκκίνησης. Σε αυτόν τον αγώνα που έχει ως επίκεντρο την ανάδειξη της πιο δεμένης ομάδας, της ίδιας της οικογένειας, κανείς δεν αγωνίζεται μόνος. Είτε πιασμένοι από το χέρι, είτε τρέχοντας δίπλα-δίπλα, είτε με τις φωνές υποστήριξης και χαράς, αυτές οι ομάδες ξεκινούν και τερματίζουν τους δικούς τους αγώνες, πάντοτε μαζί.

6ο Family Run: O oικογενειακός Αγώνας-Θεσμός συνεχίζεται

Το 6 Family Run ξεκίνησε με τον πρώτο αγώνα 200 μέτρων, όπου γονείς και παιδιά κάτω των 7 ετών έτρεξαν είτε χέρι-χέρι, είτε με τα αγαπημένα οχήματα των μαμάδων….τα παιδικά τους καροτσάκια! Επόμενη αθλητική πρόκληση, ο αγώνας των 1000 μέτρων για τα μεγαλύτερα παιδιά, που βρέθηκαν πίσω από τη γραμμή εκκίνησης έτοιμοι να συναγωνιστούν σε μια χωμάτινη διαδρομή μέσα στην καρδιά της φύσης.

Στην συνέχεια, και σε μια ομαδική προσπάθεια των οικογενειών για διασκέδαση και συνεργασία, ακολούθησαν οι αγώνες σκυταλοδρομίας, όπου όλες οι οικογένειες έβαλαν τα δυνατά τους για να μπορέσουν να τερματίσουν μαζί μεταφέροντας ο ένας στον άλλον την ενέργεια και την υποστήριξή τους μέσω μιας απλής…σκυτάλης. Οι σκυτάλες, βεβαίως, δεν θα μπορούσαν να είχαν επιμεληθεί καλύτερα, παρά από τους μικρούς συμμετέχοντες τις διοργάνωσης και την βοήθεια του animation team του Thalatta Seaside Hotel.

Με την δύση του ηλίου να χρωματίζει τον απογευματινό ουρανό, ήρθε η ώρα για τους μικρούς μας αθλητές να ανέβουν σε ποδήλατα και πατίνια και να καταπλήξουν το πλήθος με την ταχύτητα και την όρεξή τους για τις πιο συναρπαστικές πορείες. Η δεύτερη μέρα της διοργάνωσης δεν θα μπορούσε να κλείσει με πιο συγκινητικό τρόπο, παρά με την προσπάθεια και την συμμετοχή των μεγάλων αλλά και των μικρών, που τερμάτισαν επάξια στον αγώνα 5χλμ κατά μήκος της παραλίας της Αγίας Άννας.

6ο Family Run: O oικογενειακός Αγώνας-Θεσμός συνεχίζεται

Ο πιο δροσιστικός οικογενειακός αγώνας Canoe Kayak δεν θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει από το πρόγραμμα, καθώς όλοι με μεγάλο ενθουσιασμό και όρεξη συγκεντρώθηκαν στην πισίνα του Club Agia Anna, για να "τραβήξουν" κουπί και να απολαύσουν δροσιστικές βουτιές. Πέρα από το αγωνιστικό μέρος του Family Run, η καρδιά της διοργάνωσης βασίζεται στο να χαρίζει απλόχερα στιγμές διασκέδασης, χαράς, συγκίνησης και παιχνιδιού στις οικογένειες που αναγνωρίζουν την σημασία των λέξεων "αγώνας" και "ομάδα".

6ο Family Run: O oικογενειακός Αγώνας-Θεσμός συνεχίζεται

Άλλη μια χρονιά για τον οικογενειακό αγώνα-θεσμό ήρθε για να γεμίσει το μυαλό και την καρδιά των συμμετεχόντων του 6 Family Run, με μοναδικές αναμνήσεις, ιστορίες, εικόνες και συναισθήματα που για πάντα θα ξεπερνούν κάθε γραμμή τερματισμού και δεν θα χωρούν σε αγωνιστικά βάθρα. Το ραντεβού ανανεώνεται, όπως κάθε χρονιά, και όλοι ανυπομονούν για να φωνάξουν: "Family Run 2019!".

Χρυσός Χορηγός του 6ου Family Run ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής κοτόπουλου, Νιτσιάκος. Υπερήφανοι υποστηρικτές για 6η συνεχόμενη χρονιά ήταν το Aττικό Ζωολογικό Πάρκο, ένας από τους σημαντικότερους οικογενειακούς προορισμούς που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τις παιδικές-εκπαιδευτικές δραστηριότητες, καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα Ride On Shop, που χάρισε μοναδικά δώρα στους συμμετέχοντες και παρείχε τον απαραίτητο εξοπλισμό ποδηλάτων για τους αγώνες. Στην παρέα του Family Run προστέθηκε για πρώτη φορά, το νουμερο 1 e shop βαπτιστικών Stova Bambini.

6ο Family Run: O oικογενειακός Αγώνας-Θεσμός συνεχίζεται

Το Family Run, όπως και κάθε χρονιά, έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του βραβευμένου στην κατηγορία του οικογενειακού τουρισμού Thalatta Seaside Hotel, χορηγού φιλοξενίας της διοργάνωσης, ενώ οι αγώνες Canoe Kayak φιλοξενήθηκαν στο Club Agia Anna Summer Resort. Παρόντες και υποστηρικτές πάντα η πολύτιμη ομάδα της Lifeguard Hellas, οι οποίοι έμαθαν στα παιδιά πως να κολυμπούν σωστά, δίνοντας παράλληλα την σημαντικότατη συμβολή τους στην φροντίδα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων, καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ