SPORT24

Χατζηζήσης: "Δεν ήταν πέναλτι, μου το είπε και ο Αραβίδης"

Χατζηζήσης: "Δεν ήταν πέναλτι, μου το είπε και ο Αραβίδης"
INTIME SPORTS

Ο αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Χατζηζήσης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και το μαγκαζίνο του σταθμού με τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Παντελή Βλαχόπουλο.

Ο αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Χατζηζήσης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και τόνισε πως ο Χρήστος Αραβίδης του είπε πως δεν υπήρχε κανένα πέναλτι.

Για το αν ήταν πέναλτι η φάση με τον Αραβίδη στον αγώνα με την Α.Ε.Κ.: « Δεν ξέρω πως φάνηκε από την τηλεόραση, αλλά επειδή ήμουν στη φάση θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι. Άλλωστε προτού χτυπηθεί, ο Αραβίδης μου είπε πωςδεν υπάρχει πέναλτι. Επίσης και ο διαιτητής, παρότι είχα κίτρινη κάρτα δεν μου έβγαλε δεύτερη και αυτό δείχνει ενοχή από μέρους του».

Για την αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ.: « Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Ένα ντέρμπι με τα… όλα του, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν αξίζουν να είναι στη Football League. Ειδικά η Α.Ε.Κ. με την προσπάθεια που κάνει. Πάντα αυτά τα παιχνίδια έχουν ένταση, πάθος και αρκετές αψιμαχίες. Για εμάς ήταν μεγάλη ευκαιρία, καθώς η Α.Ε.Κ. είχε δύο αποβολές, κάναμε φάσεις, είχαμε τετ α τετ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αν κάποιος έπρεπε να πάρει το παιχνίδι ήμασταν εμείς, αλλά το σημαντικό για τον Απόλλωνα είναι ότι η Α.Ε.Κ. θεωρεί θετικό πως έφυγε με την ισοπαλία. Κι αυτό λέει πολλά. Ωστόσο, πάνω από όλα ελπίζω να το ευχαριστήθηκε ο κόσμος».

Για την Α.Ε.Κ.: « Ότι και να πούμε είναι λίγο, επειδή δεν αξίζει να βρίσκεται στην Football League. Έχει τρομερό τεχνικό τιμ, έμπειρους παίκτες, προοπτική και βάθος και είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είναι ένας σύλλογοςπου ανήκει στην Super League».

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης: « Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι και εμείς πρέπει να είμαστε στην Super League. Βασικά πιστεύω ότι έπρεπε να ήμασταν από πέρσι, αλλά μας υποβίβασαν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις και διοικούν το ποδόσφαιρο. Ονομαστικά δεν μπορώ να πω τίποτα, διότι δεν υπάρχουν αποδείξεις. Επίσης, θέλω να τονίσω πως πρέπει να αφήσουμε να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο αυτοί που ξέρουν, έχουν παίξει και το έχουν σπουδάσει. Μόνο έτσι μπορεί να εξελιχθεί, να βελτιωθεί και είναι ένα ελκυστικό προϊόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ