BEACH VOLLEY

Ολοκληρώθηκε το ταμπλό των γυναικών

Ολοκληρώθηκε το ταμπλό των γυναικών

Τα προκριματικά των γυναικών του Master των Σπετσών πραγματοποιήθηκαν στο δεύτερο γήπεδο της διοργάνωσης στο Kaiki Beach Bar.

Με δώδεκα ομάδες να «κονταροχτυπιούνται» για τις έξι θέσεις, που συμπληρώνουν το κυρίως ταμπλό των γυναικών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, η πρεμιέρα του 1ου φετινού Πανελληνίου σιρκουί.

Το πρώτο σερβίς στο δεύτερο γήπεδο των Σπετσών έκαναν οι αδερφές Μάλεσιτς που νίκησαν με 2-0 (21-18, 21-16) τις Αποστολάκη, Γιαννακόπουλου και κέρδισαν για πρώτη φορά μία θέση στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. Λίγο αργότερα οι Καζάκου, Σαριδάκη επικράτησαν με 2-0 (21-18, 21-16) επί των Κατσιάνου, Μαρώση για πάρουν και αυτές με την σειρά τους το εισιτήριο για τους αυριανούς αγώνες.

Η Λιάκου με την Σαρλή ήταν η μόνη ομάδα των προκριματικών που χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό γυναικών. Επικράτησαν με 2-1 (20-22, 21-16, 15-10) των Αλτίνη, Βερνάρδου σε ένα παιχνίδι που «έπεσαν» κορμιά. Η Βλασερού με την Φωκιανού χρειάστηκαν 38 λεπτά για να προκριθούν επί της Κόρου και της Ροδανού με 2-0 (21-17, 21-15).

Χωρίς να δυσκολευτούν η Κλέπκου, Μάτιου ξεπέρασαν το εμπόδιο της Αθανασόπουλου με τη Σούλη επικρατώντας με 2-0 (21-7, 21-12) και ξεκούραστα προκρίθηκαν στο αυριανό κυρίως ταμπλό.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό γήπεδο, η Παρασκευαΐδου με την Χατζηδημητρίου αν και πήραν εύκολα το πρώτο σετ απέναντι στις Δοκοπούλου, Φαράτζου δυσκολεύτηκαν στο δεύτερο αλλά εν τέλει νίκησαν με 2-0 (21-10, 23-21) κλείνοντας εντυπωσιακά την πρώτη μέρα του 1ου Master της χρονιάς.

Η Χριστίνα Παρασκευαΐδου και η Γεωργία Χατζηδημητρίου μετά την 3η θέση στο Open στο Avant Garde προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό των Σπετσών και μίλησαν στο volleyball.gr για την πρώτη τους χρονιά ως δίδυμο αλλά και για το τουρνουά των Σπετσών.

Το λόγο πήρε πρώτα η Χριστίνα Παρασκευαΐδου: "Είναι πολύ ωραία εδώ, πολύ οργανωμένα, φαίνεται ότι δούλεψαν για να γίνει αυτή η διοργάνωση" και συμπλήρωσε η Γεωργία Χατζηδημητρίου: "Οι κάτοικοι είναι πολύ φιλόξενοι, το νησί πανέμορφο και πιστεύω ότι θα γίνουν πολύ καλοί αγώνες. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η πολύ ωραία διοργάνωση και τα επόμενα χρόνια έτσι ώστε να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο".

Για τον στόχο τους μετά την είσοδο στο κυρίως ταμπλό η Παρασκευαΐδου τόνισε: "Είχε πολύ καλές ομάδες στα προκριματικά, αρκετές συμμετοχές και είναι πολύ ενθαρρυντικό. Στόχος μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα, είμαστε πρώτη χρονιά συμπαίκτριες και πάμε βήμα βήμα. Ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας Peter Sport, Piccadilly, All Med και τον κύριο Λάμπη Ζήση για την υποστήριξη τους".

Ολοκληρώθηκε το ταμπλό των γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ