ΑΕΚ

Ζούρος: "Ήταν δύσκολη εβδομάδα, οι παίκτες ανταπεξήλθαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια"

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Για τη δύσκολη περίοδο που διανύει η ΑΕΚ Betsson, αλλά και για την έλλειψη κόσμο στο κλειστό των Άνω Λιοσίων εξαιτίας τιμωρίας της Ένωσης μίλησε ο Ηλίας Ζούρος μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ Betsson έκανε το 3/3 κόντρα στον ΠΑΟΚ και κλείδωσε την 7η θέση, που θα τη φέρει αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στα playoffs της Stoiximan Basket League. Ο Ηλίας Ζούρος συνεχάρη τους παίκτες του για τη συγκέντρωσή τους, σε ένα ματς που πήγαν ουσιαστικά χωρίς προετοιμασία -λόγω της νέας αποχής των αθλητών- ενώ στάθηκε και στην τιμωρία που κουβαλάει η Ένωση και παίζει χωρίς κόσμο στα Άνω Λιόσια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός:

"Δεν είμαστε εδώ για να συζητήσουμε για τα εσωτερικά προβλήματα. Ήταν δύσκολη εβδομάδα, όπως και η προηγούμενη. Οι παίκτες ανταπεξήλθαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και στους προπονητές. Δυστυχώς για το ματς δεν ήμασταν καθόλου προετοιμασμένοι τακτικά, γιατί δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε την τακτική για αυτό το ματς. Τις τελευταίες τρεις ημέρες δεν δουλέψαμε, οπότε ήταν σημαντικό ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του ματς, σε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, στο πώς πρέπει να προσαρμοστούμε και κάναμε μία ακόμα νίκη, μια δεύτερη νίκη στη σειρά. Συνεχίζουμε.

Ξαναλέω ότι είναι λυπηρό να είναι ξανά άδειες οι κερκίδες. Δεν είναι μπάσκετ. Είναι σαν να παίζουμε φιλικά προετοιμασίας. Προχωράμε. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να ξεκινήσουμε τα playoffs. Εύχομαι πρώτα από όλα να είμαστε εντάξει εσωτερικά, να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να δείξουμε μια καλή εικόνα στα playoffs, που δυστυχώς και εκεί από ότι φαίνεται θα είμαστε χωρίς φιλάθλους".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ