ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ

Ζούρος: "Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και στο γήπεδο μπαίνει για να κερδίσει όλα τα παιχνίδια"

Ο Ηλίας Ζούρος
Ο Ηλίας Ζούρος EUROKINISSI - KLODIAN LATO

Ο Ηλίας Ζούρος δήλωσε ενόψει του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2) και τον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό AKTOR (15/2, 18:00) - όπου η ΑΕΚ Betsson είναι αουτσάιντερ, ότι η "Ένωση" μπαίνει σε κάθε ματς για να το κερδίσει και θέλει το τρόπαιο.

Η ΑΕΚ Betsson θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό AKTOR (15/2, 18:00) στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2). Θεωρείται - και είναι - το αουτσάιντερ. Ο Ηλίας Ζούρος όμως έδωσε αμέσως το σύνθημα για τον αγώνα - ξεχωρίζοντάς τον από το σημερινό (12/2, 20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) ντέρμπι με τους "πράσινους" - λέγοντας ότι η "Ένωση" θέλει το τρόπαιο.

Αναλυτικά ο Ηλίας Ζούρος δήλωσε:

"Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια αυτά που έχουμε μπροστά μας με τον Παναθηναϊκό. Άλλος θεσμός το πρωτάθλημα και άλλος το Κύπελλο. Ας πάμε στο Κύπελλο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό τουρνουά, μία γιορτή για το μπάσκετ. Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ και στο Ηράκλειο. Να δώσω άλλη μία ευχή: Να τελειώσει το τουρνουά και να είναι όλοι οι παίκτες υγιείς, επειδή οι ομάδες που είναι στην Ευρώπη παίζουν σημαντικά παιχνίδια. Καλό είναι να έχει επιτυχία ο θεσμός, αλλά και να υπάρχει υγεία, για να φέρουμε το μπάσκετ ψηλά και στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ, μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι αντίπαλοι ίσως είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς. Αλλά στο Κύπελλο παίζεις για να κερδίσεις. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια και να το κατακτησουμε".

Ο Γιάννης Κουζέλογλου από την πλευρά του τόνισε:

"Γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός. Ειναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα μείνουμε συγκεντρωμένοι στο δικό μας πλάνο. Ξέρουμε ότι είναι νοκ άουτ. Εμείς θα κοιτάξουμε έτσι το δικό μας κομμάτι για να πάρουμε την νίκη".

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Final Eight:

Προημιτελικοί
15/2
18.00 Παναθηναϊκός AKTOR-ΑΕΚ Betsson (1), Cosmote Sport 5
21.00 ΠΑΟΚ mateco-Άρης Midea (2), Cosmote Sport 5
16/2
18.00 Ολυμπιακός-Περιστέρι bwin (3), Cosmote Sport 5
21.00 Προμηθέας Π.-Πανιώνιος ΓΣΣ (4), Cosmote Sport 5
Ημιτελικοί
17/2
18.00 Νικητής 1-Νικητής 2 (5), ΣΚΑΪ/Cosmote TV
21.00 Νικητής 3-Νικητής 4 (6), ΣΚΑΪ/Cosmote TV
Τελικός
18/2
19.00 Νικητής 5-Νικητής 6, ΣΚΑΪ/Cosmote TV

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΟΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ