ELITE LEAGUE

Ζωντανά από το ΕΡΤ Sports 3 το Ολυμπιακός Β' - Πανερυθραϊκός για τα playoffs ανόδου της Α2

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης κόντρα στον Πανερυθραϊκό
Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης κόντρα στον Πανερυθραϊκό EUROKINISSI

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι ο αγώνας του Ολυμπιακού Β' με τον Πανερυθραϊκό (26/6, 17:00) για τα playoffs της Α2 θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από το ΕΡΤ Sports 3.

Τα playoffs της Α2 με έπαθλο το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στην Stoiximan Basket League της σεζόν 2021/22 ξεκινούν αύριο (26/6) με τους αγώνες Ολυμπιακός Β' - Πανερυθραϊκός (17:00) και Ελευθερούπολη - Μαρούσι (17:00), με την ΕΡΤ να ανακοινώνει ότι ο αγώνας των δύο "ερυθρόλευκων" θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ψηφιακή της πλατφόρμα.

Αναλυτικά το δελτίου τύπου της ΕΡΤ αναφέρει:

"Η μάχη για την άνοδο στη Basketleague συνεχίζεται με τους αγώνες πλέι οφ της Α2. Ο Ολυμπιακός θέλει να αξιοποιήσει τη δεύτερη ευκαιρία του μετά την απευθείας άνοδο του Απόλλωνα Πατρών, και στη φάση αυτή αντιμετωπίζει τον Πανερυθραϊκό, το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, στις 17:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μία νίκη στη σειρά των αγώνων για να περάσουν στον τελικό, ενώ η ομάδα της Νέας Ερυθραίας θέλει να σπάσει το σερί τους για να μειώσει σε 2-1 το σκορ που «κουβαλάνε» από την κανονική περίοδο οι δύο αντίπαλοι.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το EΡT SPORTS 3 της δωρεάν ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ, ERTFLIX, σε περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου".

TAGS ELITE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ