STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ζντοβτς: "Αξίζαμε να χάσουμε, ντροπιαστική η εμφάνιση μας"

BASKET LEAGUE / ËÁÕÑÉÏ - ÁÅÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ËÁÕÑÉÏ - ÁÅÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιούρι Ζντοβτς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την νίκη της ΑΕΚ και κάνοντας την αυτοκριτική του τόνισε πως η ομάδα του άξιζε να χάσει από το Λαύριο. "Η εμφάνιση μας ήταν απαράδεκτη", τόνισε.

Μπορεί η ΑΕΚ να νίκησε το Λαύριο εκτός έδρας, αλλά ο Γιούρι Ζντοβτς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, επισημαίνοντας πως οι "κιτρινόμαυροι" άξιζαν να χάσουν. Ο Σλοβένος τεχνικός έκανε την αυτοκριτική του στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Γιούρι Ζντοβτς αρχικά σχολίασε τα εξής: "Καταρχάς θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλο προπονητή και την ομάδα του. Σήμερα εμείς αξίζαμε να χάσουμε, είναι ντροπιαστική η εμφάνιση μας και ο τρόπος που παίξαμε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ για αυτό και μετά ακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι, όλοι όμως. Θα έλεγα ότι στο τέλος κερδίσαμε με την τύχη, είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που παίξαμε σήμερα καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Η μόνη μικρή όμως δικαιολογία ότι είχαμε αρκετά συνεχόμενα παιχνίδια δεν έχουμε μεγάλο ροτέισον στην περίμετρο και ίσως αυτή είναι και πάλι μία πολύ μικρή δικαιολογία η σημερινή μας εμφάνιση είναι ντροπή και απαράδεκτη".

Από την πλευρά του, ο Διονύσης Σκουλίδας είπε τα εξής: "Παρόλο που πήραμε τη νίκη ήταν ένα απρόσμενο παιχνίδι θα έλεγα, κάναμε κάποια λάθη τα οποία δεν είναι τέτοιου επιπέδου πιστεύω, και για αυτό και το Λαύριο μπήκε πάλι στο ματς. Ότι και να πούμε μετράει η νίκη για μένα πιστεύω αφού τελείωσε και αφού έγινε έτσι, αλλά πρέπει να διορθώσουμε αυτά τα μικρά λάθη που κάνουμε ώστε να μπορούμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι και να μην έχουμε τέτοιες στιγμές μέσα στο παιχνίδι".

Σερέλης: "Χαρούμενοι με την προσπάθεια μας"

Ο προπονητής του Λαυρίου δήλωσε πως: " Σήμερα περιμέναμε να δούμε αν τελικά τον τελευταίο ενάμιση μήνα η δουλειά που κάναμε μπορεί να είναι σε ένα επίπεδο ανώτερο από αυτό που ήμασταν μέχρι τώρα, περιμέναμε λοιπόν μία μεγάλη δύναμη μπασκετική την Α.Ε.Κ. να έρθει στο γήπεδο μας, ξέραμε ότι είχε απώλειες. Επίσης γνωρίζαμε ότι έχει παίξει παιχνίδια συνεχόμενα σημαντικά σε Ελλάδα και Ευρώπη και η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε λεπτό με το λεπτό να είμαστε κοντά στο σκορ και να κλέψουμε τη νίκη.

Κάναμε μία καλή προσπάθεια δεν καταφέραμε, είμαστε χαρούμενοι από την προσπάθεια που κάναμε. Κάναμε λάθη μέσα σε αυτή την προσπάθεια τα οποία αν είχαμε αποφύγει θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει όπως είπε και ο coach, αλλά νομίζω ότι αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι και φυσικά το μυαλό μας είναι μέσα στο κεφάλι μας, διότι ναι μεν φτάσαμε κοντά στη νίκη, δεν την πήραμε αλλά τα παιχνίδια που είναι να πάρουμε είναι άλλα, είναι εδώ με το Ρέθυμνο, είναι εδώ με τον Προμηθέα, με τέτοιου βεληνεκούς ομάδες για να σωθούμε και εύκολα. Αν λοιπόν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν οι νίκες για να σωθούμε. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Α.Ε.Κ. στην Ελλάδα και φυσικά στην Ευρώπη που έχει τα παιχνίδια που μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπους".

Από την πλευρά του, Μιχάλης Περράκηςανέφερε: "Κάναμε μία τεράστια προσπάθεια απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Το πως πήγε το ματς για εμάς δεν ήταν έκπληξη, δουλεύουμε πάρα πολύ καλά στις προπονήσεις η έλευση του Τζαμάλ Νίξον και του Σον μας έχει αλλάξει επίπεδο μας έχει δώσει αυτό που χρειαζόμασταν. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε παρόλο την μεγάλη προσπάθεια, εμείς όμως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι ακριβώς όπως δουλεύουμε γιατί έχουμε πάρα πολύ δύσκολο έργο.

Έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια και πρέπει από την Δευτέρα κιόλας να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να σωθούμε το δυνατόν γρηγορότερα ο οποίος είναι και ο βασικός μας στόχος. Συγχαρητήρια στην Α.Ε.Κ καλή επιτυχία σε Ελλάδα και Ευρώπη και εμείς συνεχίζουμε δυνατά".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ