ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ζλάτορογκ-Ολύμπια Λάρισας: 64-72

Η Ολύμπια Λάρισας κατάφερε να πάρει το διπλό στο Eurocup κόντρα στη Ζλάτορογκ με 64-72

Οι "πορτοκαλί" πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και μάλιστα βρέθηκαν να προηγούνται ακόμη και με 16 πόντους διαφορά. Ωστόσο, προς το τέλος του αγώνα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα χαλάρωσε και έδωσε το δικαίωμα στη Ζλάτορογκ να πλησιάσει, όχι όμως και να κλέψει τη νίκη από την ελληνική ομάδα.
Ο Λαμάρ Γκριρ ήταν ο κορυφαίος (και καθοριστικός με τις εύστοχες βολές του στα τελευταία λεπτά) παίκτης της Ολύμπιας, καθώς σημείωσε 21 πόντους (με 4/7 τρίποντα) και ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα. Καλή απόδοση είχε και ο Λάκσα που πέτυχε 13 πόντους (με 3/3 τρίποντα), ενώ αξίζουν να σημειωθούν οι 11 πόντοι και τα 8 ριμπάουντ που πήρε ο Αριγκμπάμπου.

Στην ουσία η Ολύμπια έδειξε να καθαρίζει το ματς στη δεύτερη περίοδο, όταν έπαιξε εξαιρετική άμυνα και εγκλώβισε τους γηπεδούχους. Η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 16 πόντους (18-34) στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και φυσικά με αυτό το αβαντάζ πόντων, θα ήταν αυτοκτονία να έχανε η ομάδα του κάμπου.

Παρόλα αυτά, οι "πορτοκαλί" χαλάρωσαν ιδιαίτερα πολύ και κινδύνευσαν, όταν η Ζλάτορογκ μείωσε στους δύο πόντους (54-56) και έβαλε σε μπελάδες τον Μπαρτζώκα. Όμως, οι παίκτες του αντέδρασαν σωστά, πήραν και πάλι διαφορά και με το τρίποντο του Γκριρ ένα λεπτό πριν τη λήξη έκοψαν τις ορέξεις των αντιπάλων τους, αφού η διαφορά πήγε στους οκτώ πόντους και σε αυτούς συντηρήθηκε μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 14-14, 18-34, 39-52, 64-72

Ζλάτορογκ Λάκσο: Στρναντ 6, Μάσιτς 7, Σμαϊλοβιτς, Χόρβατ 2, Γελεσίγεβιτς 20 (1), Μάτσεκ Α., Μάλι 11 (2), Νουχάνοβιτς 9, Χάρις 9 (1).

Ολύμπια Λάρισας: Μπέλσερ 2, Κουμπούρας 7, Λάκσα 13 (3), Τσιάρας 9, Γιαννουλάκος 4, Μπατής 3, Αριγκμπάμπου 11, Τριχόπουλος 2, Γκριρ 21 (4).










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ