STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ζευγώλης: "Γεμάτη από ντέρμπι η 2η αγωνιστική"

Ζευγώλης: "Γεμάτη από ντέρμπι η 2η αγωνιστική"
Ζευγώλης

Τη δεύτερη αγωνιστική της Α1, ανέλυσε ο Γιώργος Ζευγώλης, που χαρακτήρισε "ανοιχτό", το ντέρμπι Άρη-Ολυμπιακού

Πανελλήνιος-Ολύμπια Λάρισας (27/10, 17.00, ET1, Σπυρίδωνος, Ηλ. Κορομηλάς, Ταβουλαρέας): " Ο Πανελλήνιος έδειξε από την πρώτη αγωνιστική ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η Ολύμπια αντίθετα, φάνηκε ότι δεν έχει μονταριστεί ακόμα και έχει και την σημαντική απουσία του δεύτερου ξένου της. Πιστεύω ότι στην παρούσα φάση, έτσι όπως είναι οι δύο ομάδες, εύκολα ή δύσκολα ο Πανελλήνιος θα νικήσει το παιχνίδι", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο έμπειρος κόουτς.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (27/10, 17/00, Supersport, Παπαδημητρίου, Μουζάκης, Αφεντουλίδης): " Ο Παναθηναϊκός έχει διαφορά κλάσης και στόχων από τον ΠΑΟΚ. Εστω κι αν ο αντίπαλος έχει το πλεονέκτημα της έδρας, παρότι το ματς θα γίνει στο Ιβανώφειο, ακόμα ψάχνεται σε πολλούς τομείς και ο Παναθηναϊκός αν και επίσης έδειξε ότι δεν είναι τελείως έτοιμος, έχει σαφώς πιο ποιοτικό ρόστερ και πιστεύω ότι θα κερδίσει".

ΑΓΟΡ-Μαρούσι (27/10, 17.00, Βορεάδης, Αναστόπουλος, Θοεδωρόπουλος): " Πρόκειται για παιχνίδι ανοιχτό σε προγνωστικά και λογικά θα έχει αμφίρροπη εξέλιξη. Και το Ρέθυμνο να επιδιώξει την πρώτη του νίκη και το Μαρούσι θα θελήσει να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας. Πιστεύω ότι θα γίνει πολύ ενδιαφέρον και απρόβλεπτο παιχνίδι".

ΑΕΛ-Κολοσσός Ρόδου (27/10, 19.00, Supersport, Μαστραφτσής, Γκόντας, Σώμος): " Άλλο ένα ανοιχτό παιχνίδι γι’ αυτή την αγωνιστική, παρότι η ΑΕΛ προέρχεται από μια νίκη στην πρεμιέρα, τυπικά εκτός έδρας και ο Κολοσσός από εντός έδρας ήττα σε ένα ματς που θα είχε στοχεύσει για νίκη. Πιστεύω ότι ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στην ψυχραιμία".

Άρης-Ολυμπιακός (28/10, 17.00, ΕΤ1, Κουκουλεκίδης, Σχινάς, Φούφης): " Ο Αρης έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα, στο ευρωπαϊκό ακόμα καλύτερο με την προσθήκη του Τέρι. Εστω και χωρίς αυτόν, στο Αλεξάνδρειο παραμένει πολύ δυνατός, αλλά και ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά έχει ένα πολύ ισχυρό ρόστερ, αν και είναι φανερό ότι βρίσκεται μακριά από την κατάσταση ετοιμότητας που θα ήθελε. Θα είναι ανοιχτό το παιχνίδι και σίγουρα δεν θα προκαλέσει έκπληξη πιθανή νίκη του Αρη".

ΑΕΚ-Ολυμπιάδα Πατρών (28/10, 19.00, κεκλεισμένων των θυρών, Καρούσης, Παπαπέτρου, Καλδίρης): " Το ματς θα είναι φορτισμένο με τις ανακατατάξεις στην ΑΕΚ και την φυγή του Αγγελου Κορωνιού. Η ΑΕΚ σίγουρα είναι ανέτοιμη απ’ όλες τις απόψεις και στο συγκεριμένο ματς δεν θα έχει τον προπονητή της. Παρότι όμως η Ολυμπιάδα έδειξε δυνατή και συγκροτημένη ομάδα, νομίζω ότι θα νικήσει η ΑΕΚ και θα μπει στην έδρα της με το δεξί".

Πανιώνιος-Αιγάλεω (28/10, 19.30, Supersport, Πιτσίλκας, Χριστοδούλου, Μπήτης): " Υπάρχει ένα αβαντάζ για τον γηπεδούχο που έδειξε την ποιότητά του, αν και πρόκειται για άλλη μια ομάδα που βρίσκεται σε φάση αναζήτησης ακόμα και παικτών. Το Αιγάλεω θα πάει χωρίς άγχος, γιατί προέρχεται από μια μεγάλη νίκη και νομίζω ότι το ζήτημα στον συγκεκριμένο αγώνα είναι το πόσο θα αντέξει το Αιγάλεω".











TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ