STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρωτάθλημα Α1... μέρος 2ο

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / PLAY OFF
Ματσιγιαουσκας 51;

Το τρένο της Α1 ανεβάζει ταχύτητα και εμείς ανεβαίνουμε στα βαγόνια της αρεσκείας μας

Πανελλήνιος - Ολύμπια Λάρισας

Η ομάδα της Κυψέλης ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα, καθώς το διπλό επί του Αμαρουσίου την προηγούμενη εβδομάδα, επιβεβαίωσε την καλή προετοιμασία και την εικόνα που έδειξε στα φιλικά ο Πανελλήνιος. Από την άλλη πλευρά, το ξεκίνημα για την Ολύμπια δεν ήταν καθόλου καλό, τόσο από άποψη ουσίας, όσο και γοήτρου, αφού ηττήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Ωστόσο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας κάλυψε με ιδανικό τρόπο τη θέση του ξένου με τον Λαμάρ Γκριρ, που όμως δεν θα παίξει κόντρα στον Πανελλήνιο, συνεπώς η Ολύμπια έχει και πάλι προβλήματα να αντιμετωπίσει.
Πρόβλεψη: Η καλή ψυχολογία που έχουν οι παίκτες του Πανελληνίου και η ανετοιμότητα της Ολύμπιας μάς οδηγούν στον άσο.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Ο δικέφαλος μπορεί να δυσκόλεψε ως κάποιο σημείο τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Α1, αλλά μπασκετικά δεν ικανοποίησε. Όμως, τώρα παίζει στην έδρα του και αυτό είναι καλό. Το κακό είναι ότι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, που προς το παρόν δεν έχει βρει ρυθμό και "χημεία", αλλά παρόλα αυτά βρίσκει τον τρόπο και παίρνει τις νίκες, καθώς οι προσωπικότητες των παικτών του είναι κάτι παραπάνω από επιβλητικές.
Πρόβλεψη: Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν τον πρώτο λόγο, το θέμα είναι αν θα το αποδείξουν και εύκολα.

ΑΓΟΡ - Μαρούσι

Αν μη τι άλλο η ομάδα της Κρήτης έδειξε κόντρα στον Παναθηναϊκό, ότι πιστεύει στις δυνατότητές της και δεν πρόκειται να παραδοθεί ακόμη και στο πιο δύσκολο ματς. Τώρα, μάλιστα, που παίζει και στην έδρα του με τον κόσμο στο πλευρό του, ο ΑΓΟΡ δεν βλέπει κάτι άλλο πέρα από τη νίκη κόντρα στο Μαρούσι που προέρχεται από εντός έδρας από τον Πανελλήνιο. Ωστόσο, μην ξεχνάμε την εμπειρία της ομάδας των βορείων προαστίων.
Πρόβλεψη: Πάει για ντέρμπι. Τουλάχιστον, έτσι το βλέπουμε...

ΑΕΛ - Κολοσσός Ρόδου

Είναι δύο ομάδες που φαινομενικά, αλλά όχι σίγουρα βέβαια, θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, συνεπώς το μεταξύ τους ματς είναι ένα μεγάλο ντέρμπι με πολλή σημασία. Μάλιστα, από τη στιγμή που η ΑΕΛ ξεκίνησε με νίκη και ο Κολοσσός με ήττα, το αποτέλεσμα θα έχει αρκετή επιρροή στη βαθμολογική συνέχεια των κάτω... διαζωμάτων.
Πρόβλεψη: Είπαμε, ντέρμπι. Άντε, να πάμε με έδρα και... Κις. Όχι πολύ όμως.

Άρης - Ολυμπιακός

Να το ντέρμπι της αγωνιστικής, μια εβδομάδα πριν τη μάχη των "αιωνίων" στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός στα δύο αυτά ματς παίζει πολλά για τη βαθμολογική κατάταξη που θα έχει στο τέλος του πρωταθλήματος, έστω κι αν βρισκόμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική! Αμφότερες οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες, τόσο στην Α1, όσο και την Ευρωλίγκα, είναι σε καλή ψυχολογία, δεν είναι αγωνιστικά έτοιμες, αλλά η μάχη φαντάζει (και θα είναι) σκληρή.
Πρόβλεψη: Πέρυσι στο Αλεξάνδρειο ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε ταλαιπωρίες. Μέχρι τον τελευταίο ημιτελικό των πλέι οφ...

ΑΕΚ - Ολυμπιάδα Πατρών

Ο Άγγελος Κορωνιός παραιτήθηκε στην 1η αγωνιστική και απέδειξε ότι στην Ελλάδα, οι προπονητές έχουν απρόσμενη ημερομηνία λήξης. Η Ένωση καλείται να αντιμετωπίσει αγωνιστικά και μη προβλήματα, να ηρεμήσει και οι παίκτες της πρέπει να κοιτάξουν μόνο τα του... παρκέ τους. Στην άλλη πλευρά, η Ολυμπιάδα προσπάθησε κόντρα στον Άρη, αλλά έχασε. Όπως και η ΑΕΚ από το Αιγάλεω!
Πρόβλεψη: Συνήθως οι αλλαγές προπονητών κάνουν... καλό.

Πανιώνιος - Αιγάλεω

Οι κυανέρυθροι υποδέχονται την ομάδα που έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη της 1ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ και ξέρουν ότι πρέπει να προσέξουν πολύ. Το "Σίτι" έχει πολύ ανεβασμένη ψυχολογία, ξέρει ότι στο Ελληνικό δεν έχει να χάσει τίποτα, όποτε είναι επικίνδυνο.
Πρόβλεψη: Πάμε με τον άσο, λόγω ρόστερ, εμπειρίας και έδρας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου

17:00 Πανελλήνιος - Ολύμπια Λάρισας (ΕΤ1)
17:00 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (S/S)
17:00 ΑΓΟΡ - Μαρούσι
19:00 ΑΕΛ - Κολοσσός Ρόδου (S/S)

Κυριακή 28 Οκτωβρίου

17:00 Άρης - Ολυμπιακός (ΕΤ1)
19:00 ΑΕΚ - Ολυμπιάδα Πατρών
19:30 Πανιώνιος - Αιγάλεω (S/S)














































TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ