ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ζάλγκιρις: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με Άλμπα, έφτασε τα 26 σερί sold out και απειλεί το δικό της ρεκόρ

Ζάλγκιρις: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με Άλμπα, έφτασε τα 26 σερί sold out και απειλεί το δικό της ρεκόρ
ZALGIRIS KAUNAS

Το κοινό της Ζάλγκιρις εξάντλησε τα εισιτήρια και για τον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου, με την λιθουανική ομάδα να φτάνει τα 26 σερί sold out. Δείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που έμεινε απούλητο εισιτήριο και το - δικό της - ρεκόρ που πάει να σπάσει φέτος.

Η Ζάλγκιρις υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου σήμερα (2/1, 20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της EuroLeague και η "Zalgirio Arena" αναμένεται να είναι ξανά κατάμεστη.

Όπως ενημέρωσε η Ζάλγκιρις τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, στο 9ο συνεχόμενο φετινό sold out στην διοργάνωση! Στην πραγματικότητα ωστόσο το σερί είναι ακόμα μεγαλύτερο και φτάνει τα 26 σερί sold out!

Την περσινή σεζόν η Ζάλγκιρις είχε 16 σερί sold out στην κανονική περίοδο και ένα ακόμα στα playoffs (στην σειρά με την Μπαρτσελόνα). Το τελευταίο παιχνίδι που δεν εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια ήταν αυτό κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια, στις 18 Οκτωβρίου 2022, για την 1η αγωνιστική της περσινής σεζόν.

Για την ιστορία, αν η Ζάλγκιρις καταφέρει να κάνει sold out σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, τότε θα σπάσει το δικό της ρεκόρ που κρατάει από πέρυσι, αφού θα έχει κάνει το 17/17 στην κανονική περίοδο. Πέρυσι - όπως ήδη αναφέρθηκε - είχε κάνει νέο ρεκόρ με 16/17 sold out, συν το sold out που είχε γίνει στα playoffs.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ