ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ζάλγκιρις: 16 Sold Out σε 17 αγώνες στην EuroLeague, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τα 5 τελευταία εντός έδρας ματς της

Οπαδοί της Ζάλγκιρις σε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους
Οπαδοί της Ζάλγκιρις σε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους ZALGIRIS KAUNAS

Σπουδαίο επίτευγμα για την Ζάλγκιρις, η οποία ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στην EuroLeague, κάτι που σημαίνει ότι θα κλείσει την κανονική περίοδο με 16 Sold Out σε 17 αγώνες.

Η Ζάλγκιρις έχει τους πιο πιστούς οπαδούς στην EuroLeague. Αν υπήρχε ακόμα κάποιος που το αμφισβητούσε αυτό, τότε ενδεχομένως η είδηση που έκανε γνωστή η λιθοαυανική ομάδα να τον πείσει.

Όπως λοιπόν ανακοίνωσε η Ζάλγκιρις, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και για τους 5 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στην κανονική περίοδο στην EuroLeague. Ο λόγος για τους αγώνες με Βιλερμπάν (σήμερα, 9 Μαρτίου, αλλά αυτό ήταν γνωστό εδώ και μέρες), Ολυμπιακό (16 Μαρτίου), Μονακό (29 Μαρτίου), Βαλένθια (31 Μαρτίου) και Μακάμπι (6 Απριλίου), όπου δεν θα πέφτει καρφίτσα στην Zalgirio Arena. Ναι, ακριβώς, έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων των Λιθουανών στην EuroLeague για τον επόμενο μήνα! Πλέον, αν κάποιος θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο για εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα πρέπει απλώς να ελπίζει ότι η αγαπημένη του ομάδα θα προκριθεί στα playoffs.

Μετά από αυτή την ανακοίνωση η Ζάλγκιρις έσπασε επίσημα και το δικό της ρεκόρ για τα περισσότερα Sold Out μέσα σε μία σεζόν με 12 (από την σεζόν 2019/20). Πλέον θα μετρήσει 16 Sold Out σε 17 αγώνες. Μοναδικό παιχνίδι που δεν εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια ήταν αυτό κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια στις 18 Οκτωβρίου (νίκη με 68-65), το οποίο ήταν το πρώτο εντός έδρας ματς των Λιθουανών.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ