VTB LEAGUE

Υποψήφιος ο Πεδουλάκης για Ούνιξ

Υποψήφιος ο Πεδουλάκης για Ούνιξ
INTIME SPORTS

Ο Φώτης Κατσικάρης είχε έλθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με την Ούνιξ Καζάν όμως ζήτησε μια εβδομάδα επιπλέον προθεσμία από τους κυπελλούχους Ρωσίας. Αυτοί αρνήθηκαν κι έτσι απευθύνθηκαν στον Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν σε διαρκείς διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Ούνιξ ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των κυπελλούχων Ρωσίας ως αντικαταστάτης του Αντρέα Τρινκιέρι.

Η Ούνιξ Καζάν έφτασε φέτος ως τους τελικούς του EuroCup όπου ηττήθηκε από τη Βαλένθια, κατέκτησε το κύπελλο στη Ρωσία ωστόσο απέτυχε στη VTB United League κι έτσι έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στην επόμενη Euroleague. Θα το κάνει μέσω του προκριματικού γύρου , όπως ενημέρωσε χθες η διοργάνωση.

Οι Ρώσοι στράφηκαν στην περίπτωση του Φώτη Κατσικάρη μετά την αποχώρηση του Αντρέα Τρινκιέρι για την Μπάμπεργκ. Οι δυο πλευρές βρίσκονταν σε προχωρημένες επαφές ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε μια εβδομάδα επιπλέον προθεσμία για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Οι Ρώσοι αρνήθηκαν και στράφηκαν στην περίπτωση του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος αποχώρησε στα μέσα της σεζόν από τον Παναθηναϊκό! Ο Χανιώτης τεχνικός αποχώρησε από τους ''πράσινους'' μετά την εντός έδρας ήττα από την Λαμποράλ Κούτσα στο TOP-16 της Euroleague ενω κατέκτησε το περσινό νταμπλ και το φετινό Κύπελλο, στον τελικό με τον Άρη. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες ωστόσο η περίπτωση του Πεδουλάκη βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ούνιξ Καζάν.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ