ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Υπερήφανος ο Πανιώνιος

Υπερήφανος ο Πανιώνιος
INTIME SPORTS

Μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα (66-78), ουσιαστικά ο Πανιώνιος μείωσε στο ελάχιστο τις ελπίδες πρόκρισης στους "18" του Eurocup. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είδε την πραγματικότητα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, κατά την είσοδο του στα αποδυτήρια, όταν πια όλα είχαν τελειώσει στο Ελληνικό ( 66-78).

Όπως εξήγησε λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου " προσπάθησαν σκληρά. Ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια την φετινή σεζόν, παρότι χάσαμε, εάν αναλογιστούμε την δυναμικότητα του αντιπάλου. Κάναμε τρομερή προσπάθεια απέναντι σε μια ομάδα, που έπαιζε στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Μείναμε ανταγωνιστικοί για μεγαλύτερο διάστημα σε σχέση με τον αγώνα στο Βελιγράδι πριν από μια εβδομάδα.

Η κούραση, κάποια ελεύθερα σουτ, που χάσαμε και κάποια εύκολα καλάθια που δεχθήκαμε, μας κόστισαν την νίκη. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε, προσπαθήσαμε και παλέψαμε για κάθε κατοχή και μπάλα. Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από την προσπάθεια".

Στα της συνέχειας, ενημέρωσε πως "μπορεί να αποκλειστήκαμε από την επόμενη φάση, αλλά κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Η εικόνα μας στο "Last 32" εκτός από το δεύτερο ημίχρονο στην Ισπανία κόντρα στην Μπιλμπάο, έδειξε ότι η ομάδα έκανε υπέρβαση.

Συναγωνιζόμαστε στην δεύτερη φάση του Eurocup ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ και εμβέλεια. Προσπαθήσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και το ίδιο θα κάνουμε μέχρι το τέλος, γιατί τέτοιοι αγώνες μας γεμίζουν εμπειρίες και μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι".

Ο ομόλογος του στον πάγκο των Σέρβων, Ντέγιαν Ράντονιτς εξήγησε πως "ήταν πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στην δεύτερη περίοδο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Έπρεπε να ελέγξουμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερη άμυνα και από την άμυνα βελτιωθήκαμε στην επίθεση. Στο τέλος ανεβάσαμε την παραγωγικότητα μας και νικήσαμε".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ