ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Υπέγραψε με Παπανικολάου, κοντά σε Παπανικολόπουλο

Υπέγραψε με Παπανικολάου, κοντά σε Παπανικολόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παπανικολάου ανακοινώθηκε επίσημα από τον Πανελευσινιακό που συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του, έχοντας και προφορική συμφωνία με Παπανικολόπουλο

Ο Πανελευσινιακός έχει για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι, ενισχύοντας το ρόστερ του με έμπειρους παίκτες που έχουν παραστάσεις από την Basket League ΟΠΑΠ.

Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του Νίκου Παπανικολάου, ενώ βρίσκονται ένα μόλις βήμα από την μεταγραφή του Νίκου Παπανικολόπουλου.

Οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία, προκειμένου να πορευτούν μαζί τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για το Νίκο Παπανικολάου: "Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού Α.Ο.Κ. ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του Νίκου Παπανικολάου, ο οποίος στην πρώτη μας σεζόν στην Α1 θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο Νίκος Παπανικολάου είναι power forward, έχει ύψος 2.02 ενώ πέρυσι με την ομάδα του Ρεθύμνου είχε μέσο όρο 6,5 πόντους ανά αγώνα.

Η οικογένεια του Πανελευσινιακού καλωσορίζει το νέο μέλος της και εύχεται να είναι πάντα υγιής για να προσφέρει συγκινήσεις στους φίλους της ομάδας!

Παράλληλα συνεχίζονται με μεθοδικότητα και σοβαρότητα οι περαιτέρω κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ