ΠΑΟΚ

Υπαγωγή στο άρθρο 99

Υπαγωγή στο άρθρο 99
Κανώτας INTIME SPORTS

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πρόκειται να αποχαιρετήσει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ το 2010 μετά την υπαγωγή της στο άρθρο 99.

Μία προσπάθεια η οποία είχε ξεκινήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετουσιώθηκε σε πράξη και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται να ανακοινωθεί και επίσημα στη διάρκεια της αυριανής γενικής συνέλευσης της ΚΑΕ.

Το άρθρο 99 θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ένα άρθρο που υπάγεται στο νόμο για τις πτωχεύσεις και είναι ευεργετικό αναφορικά με τα χρέη των ομάδων προσφέροντάς τους μία ασπίδα προστασίας.

Ουσιαστικά το άρθρο 99 επιτρέπει σε όλους όσους υπαχθούν σε αυτό να κερδίσουν χρόνο διευθέτησης των οικονομικών τους εκκρεμοτήτων σε βάθος τεσσάρων χρόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρωτοδικείο θα οριστεί ειδικός επιδιαιτητής ή πιο απλά ορκωτός λογιστής που θα κληθεί να αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές της ΚΑΕ.

Ο εν λόγω επιδιαιτητής πρέπει εντός τριμήνου να προχωρήσει σε διακανονισμό με το 51% αυτών που έχουν λαμβάνειν από την ομάδα (στο προγενέστερο άρθρο 44 το σχετικό ποσοστό ήταν 60%).

Όποιος πιστωτής δε θέλει να προχωρήσει στο σχετικό διακανονισμό, θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον δύο χρόνια για να κινηθεί εναντίον της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αμερικανός Σον Μάρσαλ έφθασε μέσω Φρανκφούρτης στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης από τις ΗΠΑ και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στον σημερινό πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό στο PAOK Sports Arena (29/12, 19:00).

Κάτι ανάλογο όμως δεν φαίνεται να ισχύει με τον επίσης Αμερικανό του ΠΑΟΚ Ντόνι ΜακΓκραθ που μετά και την σημερινή εξέταση δύσκολα να γλιτώσει επέμβαση κήλης κάτι που δεν αποκλείεται να ισοδυναμεί με προσωρινή αντικατάστασή του με άλλον κοινοτικό γκαρντ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ