ΑΙΓΑΛΕΩ

Xόχλερ: "Αισθάνομαι υπέροχα στην Ελλάδα"

Xόχλερ: "Αισθάνομαι υπέροχα στην Ελλάδα"
Χόχλερ

Ο Ντέγιαν Χόχλερ μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα

Ο Σλοβένος γκαρντ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Αιγάλεω ανέφερε: " Όλα είναι καλά στο Αιγάλεω. Κατ' αρχήν έχω τη δυνατότητα να αγωνίζομαι σ' ένα ισχυρό πρωτάθλημα όμως το ελληνικό κι αυτό μου κάνει καλό και το αισθάνομαι μέρα με τη μέρα.

Γίνονται πολύ δυνατά παιχνίδια, όπως τώρα που έχουμε τον Παναθηναϊκό ενώ είχαμε παίξει με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Επίσης έχουμε αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο και τον Πανελλήνιο που είναι δυνατές ομάδες. Γίνονται καλές προπονήσεις κι αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να δουλεύω σκληρά και να προοδεύω μέρα με τη μέρα.

Είναι η πρώτη μου χρονιά μακριά από την Σλοβενία. Αλλά στην Ελλάδα αισθάνομαι υπέροχα καθώς όλοι μου φέρονται πολύ καλά. Πέρυσι, στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα έζησα μιά... καταστροφή. Οικονομικά προβλήματα, τεράστια πίεση, όταν χάναμε ένα ματς γινόταν χαμός. Τώρα γνωρίζουμε ότι πρέπει να πηγαίνουμε βήμα προς βήμα, δουλεύουμε σωστά και είμαστε ήρεμοι



".

Για την εμπειρία που είχε από την Ευρωλίγκα με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα σχολίασε: " Τεράστια εμπειρία, δίχως άλλο. Ειδικά στις προπονήσεις που είχα τη δυνατότητα ν' αντιμετωπίζω παίκτες σαν τον Ράανικο ή τον Αρσλάν. Όπως κι εδώ, μαθαίνω πολλά όταν στην προπόνηση έχω ν΄αντιμετωπίζω ένα παίκτη σαν τον Τζάαμπερ".

Ο Χόχλερ αναφέρθηκε στην καλή πορεία του Αιγάλεω αλλά και στους οπαδούς της ομάδας. "Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα, είμαστε όλοι μαζί... Σαν οικογένεια... Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και τα καλά αποτελέσματα έρχονται μετά απ' όλα αυτά.

Είναι κάτι το εκπληκτικό, πρώτη φορά στη ζωή μου το νιώθω αυτό... Όταν τους είδα στο αεροδρόμιο τους οπαδούς μας για να μας αποθεώσουν για τη νίκη μας επί του ΠΑΟΚ. Στη Σλοβενία αισθανόμασταν τον κόσμο μόνο στους αγώνες της Ευρωλίγκα

".

Για τη συνέχεια του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα είπε: " Παίξαμε ένα πολύ καλό ματς με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας, όπου αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση. Τώρα, με τον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι δυσκολότερα. Όμως μετά τον Παναθηναϊκό έχουμε τον αγώνα με το Μαρούσι στην έδρα μας τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Κι αν τα καταφέρουμε θα είμαστε πολύ κοντά στα πλέι οφ".

Κλείνοντας τη συνέντευξή του ο νεαρός παίκτης μίλησε την απόφαση του να δεχτεί την πρόταση από το Αιγάλεω. " Πριν από δύο χρόνια υπήρχε η προοπτική να παίξω στον Πανιώνιο αλλά τελικά προτίμησα να πάω πρώτα στη Ρόγκλα και μετά στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα κι αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν το λάθος μου. Ο Πανιώνιος είναι σπουδαία ομάδα αλλά δεν ήμουν έτοιμος τότε να φύγω από τη Σλοβενία.

Τώρα έχω κάνει τη σωστή επιλογή διότι αγωνίζομαι σε μιά καλή ομάδα και σ' ένα πρωτάθλημα που μου ταιριάζει... Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σκληρό, οπότε το... κατάλληλο για μένα".









TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ