ΑΡΗΣ

Ξεκούραση το πρωί

Ξεκούραση το πρωί
Τσαλδάρης

Ρεπό είχαν το πρωί της Δευτέρας οι παίκτες του Άρη. Παρουσία Τζεβελέκη αύριο το φιλικό με την Ολύμπια

Με την ευκαιρία του σημερινού πρωινού ρεπό ο Ματσόν έδωσε στους παίκτες του την δυνατότητα να... φορτίσουν για λίγο τις μπαταρίες τους και να πάρουν μερικές απαραίτητες ανάσες. Το απόγευμα βέβαια ο Ιταλός κόουτς έδωσε ξανά το σύνθημα για επιστροφή στην δουλειά.
Οι "κίτρινοι" θα ολοκληρώσουν αύριο το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους στον Άγιο Νικόλαο, δίνοντας ένα ακόμη φιλικό αγώνα, την φορά αυτήν κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας. Σε αντίθεση μάλιστα με το πρώτο φιλικό του Σαββάτου με την ΜΕΝΤ αυτό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Η αναμέτρηση θα έχει καθαρά προπονητικό χαρακτήρα και για αυτό συμφωνήθηκε από τις δύο ομάδες να μην κρατηθεί σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κλειστό γήπεδο της Νάουσας για να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα με την Ολύμπια Λάρισας αναμένεται να βρεθεί αύριο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Αθανάσιος Τζεβελέκης.

Αμέσως μετά την λήξη του φιλικού, οι "κίτρινοι" θα δειπνήσουν στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει όλες αυτές τις μέρες και στην συνέχεια θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη.

Η παραμονή της ομάδας στην πόλη δεν θα κρατήσει ωστόσο περισσότερο από ένα 24ωρο, αφού την Πέμπτη (11/09) στις 15:00 είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει αεροπορικώς για την Ιταλία, προκειμένου να δώσει μέχρι τις 22/09 μια σειρά δυνατών φιλικών αγώνων.

Σύσσωμος στο περίπτερο της Ssangyong
Την Τετάρτη (10/09) στις 13:30 σύσσωμη η ομάδα του Άρη θα επισκεφτεί το περίπτερο της Ssangyong στην ΔΕΘ, στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών για την σαιζόν 2008-09. Όπως είναι γνωστό εξάλλου, οι παίκτες και ο προπονητής του Άρη θα οδηγούν την φετινή χρονιά το νέο μοντέλο της Κορεάτικης βιομηχανίας, το Actyon. Οι φίλαθλοι της ομάδας ερχόμενοι στο περίπτερο της Ssangyong θα έχουν την δυνατότητα να συναντηθούν από κοντά με τα ινδάλματα τους αποσπώντας αυτόγραφα και βγαίνοντας φωτογραφίες μαζί τους.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ