ΠΑΟΚ

Ξεχώρισε Ουάσιγκτον

Ξεχώρισε Ουάσιγκτον
Πιλαφίδης

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να καταλήγει στον Ντάριους Ουάσινγκτον για τη θέση του πλέι μέικερ

Ο Γκόραν Γέρετιν της Μπουντούτσνοστ είχε αποτελέσει ένα από τους πρώτους στόχους του Κώστα Πιλαφίδη με την περίπτωσή του να μην προχώρησε αφού αποφάσισε να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ακολούθησε η πρόταση στον Λάιονελ Τσάλμερς που πέρσι είχε περάσει από την ΑΕΚ αλλά φαίνεται να καταλήγει στην ουκρανική Κίεβ. Κάπως έτσι ο Κώστας Πιλαφίδης συνέχισε να αναζητά αξιόπιστη λύση για την θέση του πλέι μέικερ ρίχνοντας το βάρος του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και σύμφωνα με πληροφορίες καταλήγει στον απόφοιτο του κολεγίου του Μέμφις, Ντάριους Ουάσιγκτον.

Ο 21χρονος Ουάσιγκτον έχει ύψος 1.88μ. ενώ πριν μερικές μέρες στα κοψίματα του Οκτωβρίου κόπηκε από τους Ντάλας Μάβερικς χάνοντας την ευκαιρία για ένα συμβόλαιο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Στην περσινή χρονιά ο απόφοιτος του κολεγίου του Μέμφις είχε σε 35 παιχνίδια 13.4 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ενώ ένα χρόνο νωρίτερα σε 38 παιχνίδια 15.4 πόντους, 3.6 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ 1.7 κλεψίματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε και σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναικό αφού προηγήθηκε προβολή σε βίντεο του τρόπου με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα του Ομπράντοβιτς. Κάτι ανάλογο μάλιστα αναμένεται να επαναληφθεί και αύριο το πρωί.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ