ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Αθανασούλας: "Βραβείο για όλη την ομάδα"

Αθανασούλας: "Βραβείο για όλη την ομάδα"
INTIME SPORTS

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη κατέκτησε ο Γιάννης Αθανασούλας για τη νίκη που χάρισε στην ομάδα του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Διαβάστε τι δήλωσε.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της ΣΚΡΑΤΣ Basket League πέτυχε ο Πανελευσινιακός στο παιχνίδι του Σαββάτου (8/11) απέναντι στην ΑΕΚ και με τους δύο βαθμούς που πρόσθεσε στο σακούλι του κατάφερε να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και να πάρει μια ανάσα.

Κορυφαίος για τους "σταχυοφόρους" δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Αθανασούλα, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής. Ο 27χρονος φόργουορντ αποτέλεσε τον παίκτη-κλειδί του Πανελευσινιακού καθώς οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 71-55 απέναντι στην ΑΕΚ μετρώντας 21 πόντους (1/1 βολές, 4/4 δίποντα, 4/5 τρίποντα), 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Στις δηλώσεις που έκανε δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους προπονητές και τους συμπαίκτες του :"Είναι μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή για εμένα που κατέκτησα το βραβείο του MVP της 5ής αγωνιστικής. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου γιατί κατά κύριο λόγο σε αυτούς ανήκει αυτό το βραβείο. Είναι μια επιβράβευση γενικότερα όλης της ομάδας για την κατάθεση ψυχής που κάναμε το Σάββατο απέναντι στην ΑΕΚ και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογική".

Κλείνοντας αφιέρωσε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στους συμπαίκτες του λέγοντας: "Αυτό το βραβείο θέλω να το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου που με αξιοποίησαν σωστά και την κατάλληλη στιγμή και όλοι μαζί δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να έρθει αυτή η πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ