EUROLEAGUE

Βράνκοβιτς: "Πολύ δυνατοί οι ψηλοί του Άρη"

Βράνκοβιτς: "Πολύ δυνατοί οι ψηλοί του Άρη"
Βράνκοβιτς

Χωρίς προβλήματα έφτασε στη Θεσσαλονίκη, η Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ, αντίπαλος του Άρη, την Τετάρτη

Οι Κροάτες που προέρχονται από τη βαριά ήττα στην έδρα της Ουνικάχα (102-64), διασκέδασαν τις εντυπώσεις με τη νίκη επί της Σπλιτ (78-84), για την Αδριατική λίγκα.
Στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει και ο παλιός γνώριμος των Ελλήνων φιλάθλων, Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, ενώ οι παίκτες της Τσιμπόνα, θα πραγματοποιήσουν προπόνηση στις 20:00, στο "Αλεξάνδρειο".

Βράνκοβιτς: " Πρώτος στόχος ο έλεγχος του ρυθμού"

Φανταστική χαρακτήρισε την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην έδρα του Άρη, ο προπονητής της Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ, Γιόζιπ Βράνκοβιτς, που τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος της ομάδας του, είναι ο έλεγχος του ρυθμού.

" Από τότε που αγωνίστηκα στο "Αλεξάνδρειο", εναντίον του Άρη, γνωρίζω ότι η ατμόσφαιρα στο συγκεκριμένο γήπεδο, είναι πραγματικά καυτή, φανταστική. Έχουν σπουδαία ομάδα, αλλά χωρίς τον κλασσικό, "βαρύ" σέντερ. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδύναμοι κοντά στο καλάθι, γιατί όλοι οι παίκτες τους που αγωνίζονται στις θέσεις "4" και "5", είναι δυνατοί, γρήγοροι και αθλητικοί και μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στη ρακέτα".

" Δεν είχαμε πολύ χρόνο για προπονήσεις, τώρα που ξεκίνησε η σεζόν, αλλά κάνω ότι μπορώ για να βρω ισορροπία ανάμεσα στους βασικούς και στους αναπληρωματικούς, ώστε να έχουμε διάρκεια σε μία μακρά και εξαντλητική περίοδο. Στόχος μας είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και στη συνέχεια μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα βγουν αυτά που θέλουμε στη Θεσσαλονίκη".

Κράσιτς: " Το παν για την εκτός έδρας νίκη"

Ως πολύ δυνατή ομάδα, χαρακτήρισε τον Άρη, ο άσος της Τσιμπόνα, Μπάρισα Κράσιτς, που τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν το παν για την πρώτη εκτός έδρτας νίκη στην Ευρωλίγκα.

" Θα παίξουμε το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς (Μάλαγα και Άρη στην Ευρωλίγκα και Σπλιτ, στην Αδριατική λίγκα) και θα ήταν θαυμάσιο αν καταφέρναμε να ολοκληρώσουμε αυτή τη διαδικασία, με δύο νίκες. Αυτή είναι η νοοτροπία με την οποία πρέπει να μπούμε στο γήπεδο".

" Έχουν ένα πραγματικό πλεονέκτημα έδρας, σπουδαίους οπαδούς και δυνατή ομάδα. Είναι πάντα μεγάλη πρόκληση να αγωνίζεσαι εκεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι οι δύο νίκες τους δεν αποτελούν έκπληξη. Θα είναι πραγματικά δύσκολο να τους σταματήσουμε, αλλά θα κάνουμε το παν για να δείξουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε και εκτός έδρας".












TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ