ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Βούισιτς: "Επικρατεί ένα μικρό χάος, δεν θα έχουμε τους παίκτες πριν από τις 20 Σεπτεμβρίου"

Ο Νίκολα Βούισιτς σε αγώνα της Μακάμπι στο ΣΕΦ
Ο Νίκολα Βούισιτς σε αγώνα της Μακάμπι στο ΣΕΦ PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

O General Manager της Μακάμπι, Νίκολα Βούισιτς, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που δημιούργησε ο κορονοϊός στη Μακάμπι, λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν.

Η Μακάμπι έγινε τις τελευταίες ημέρες, η πρώτη ομάδα της EuroLeague που δέχεται (ξανά) χτύπημα από τον κορονοϊό στο 2021/22. Τα συνεχόμενα κρούσματα δημιούργησαν μεγάλο πονοκέφαλο στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, με τον Νίκολα Βούισιτς να εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει στο εσωτερικό της "ομάδας του λαού".

"Ναι, επικρατεί ένα μικρό χάος, αλλά στο τέλος όλα θα είναι καλά. Δεν κάνουμε προετοιμασία, είναι δύσκολα. Κανείς δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπος με τέτοιες καταστάσεις. Πιθανότατα δεν θα έχουμε τους παίκτες πριν από τις 20 Σεπτεμβρίου για την πρώτη προπόνηση. Είναι μια πρόκληση όλο αυτό, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να βρούμε νέες λύσεις, να είμαστε υπομονετικοί" ανέφερε χαρακτηριστικά ο General Manager της Μακάμπι.

Μέσα σε όλα μάλιστα, η ισραηλινή ομάδα υποχρεώθηκε να αποσύρει τη συμμετοχή από τρία σημαντικά φιλικά τουρνουά, στο ΣΕΦ, τη Λευκωσία και το ΟΑΚΑ.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ