ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Ουλμ στη θέση της Μακάμπι για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" του Παναθηναϊκού

Το 3ο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος
Το 3ο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος PHOTO CREDITS: PANATHINAIKOS BC

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε την αδυναμία της Μακάμπι να συμμετάσχει στο 3ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" λόγω κορονοϊού, με την Ουλμ να παίρνει τη θέση της.

Χωρίς την Μακάμπι θα διεξαχθεί το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού που βρέθηκαν στον ισραηλινό σύλλογο. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε πως τη θέση της Μακάμπι θα πάρει η γερμανική Ουλμ η οποία ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα των "πρασίνων".

Θυμίζουμε ότι στο τουρνουά θα συμμετάσχουν επίσης και η Αναντολού Εφές όπως και η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Έτσι το Σάββαρο 18/9 η Εφές θα αντιμετωπίσει την Ουλμ (17:00), ενώ αργότερα ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με την Παρτίζαν (20:00). Την Κυριακή 19/9 θα γίνει ο μικρός και ο μεγάλος τελικός καθώς επίσης και οι απονομές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αδυναμία συμμετοχής της Maccabi Playtika Tel Aviv στο 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο κορυφαίος σύλλογος του Ισραήλ κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια το τελευταίο διάστημα προκειμένου να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να λάβει μέρος στο 3ο τουρνουά που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Συλλόγου μας, Παύλου Γιαννακόπουλου.

Δυστυχώς, η διοίκηση της Maccabi Playtika Tel Aviv μετά λύπης μας ενημέρωσε πως, εξαιτίας του πλήθους κρουσμάτων COVID 19 που έπληξε το αγωνιστικό της τμήμα, δεν θα καταφέρει να παρευρεθεί στην τεράστιας συναισθηματικής αξίας για όλους διοργάνωση, καθώς το ιατρικό επιτελείο δεν έδωσε άδεια για τη συμμετοχή των αθλητών σε αγώνες. Η υγεία και η ασφάλεια των ομάδων και των συνεργατών μας προέχουν. Ευχόμαστε ολόψυχα στους φίλους μας από το Τελ Αβίβ να ξεπεράσουν γρήγορα όλα τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν και τους διαβεβαιώνουμε πως θα είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι στο σπίτι μας.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως στο 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα λάβει μέρος η Ratiopharm Ulm. Τόσο η διοίκηση της γερμανικής ομάδας, όσο και ο προπονητής της Γιάκα Λάκοβιτς, ανταποκρίθηκαν άμεσα και θετικά στο κάλεσμα μας και τους ευχαριστούμε θερμά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ