ΡΕΘΥΜΝΟ

Βουγιούκας: "Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου"

Βουγιούκας: "Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου"
Βουγιούκας

Το Ρέθυμνο συνεχίζει την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με την Ολύμπια Λάρισας

Mε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε: " Μέχρι στιγμής, είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μου, ειδικά στην άμυνα. Στην επίθεση μπορώ να προσφέρω περισσότερα και πιστεύω να μου δοθεί η ευκαιρία το κάνω στο άμεσο μέλλον. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ παραπάνω.

Η ομάδα είναι καλύτερα και σίγουρα έχει σαφώς βελτιωμένη εικόνα στο γήπεδο. Ξέρουμε τι θέλει ο προπονητή από εμάς, έχουν οριστεί οι ρόλοι μας και πλέον λειτουργούμε με περισσότερη αρμονία. Ήταν λογικό να χρειαστούμε χρόνο για να το καταφέρουμε αυτό, αφού είμαστε νέα ομάδα και έπρεπε να συνηθίσουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου

".

Σχετικά με την αναμέτρηση απέναντι στην Ολύμπια Λάρισας ο νεαρός σέντερ σχολίασε: " Έχουμε παίξει φιλικό αγώνα μαζί τους κατά την παραμονή μας στην Αθήνα και τους ξέρουμε. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, τη στιγμή μάλιστα που αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να μειώσουμε τα λάθη μας, όχι μόνο τα στατιστικά. Πρέπει να μην κάνουμε και λάθη από τις οδηγίες που μας δίνει προπονητής. Αν έχουμε σωστή συμπεριφορά στο παιχνίδι και λειτουργήσουμε σαν ομάδα τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

O Boυγιούκας αναφέρθηκε και για τον τρόπο ζωής στο Ρέθυμνο. " Η ομάδα και ο κόσμος της είναι πολύ φιλικός μαζί μου. Το Ρέθυμνο έχει δείξει σε μένα μεγάλη φιλοξενία από την πρώτη στιγμή. Νοιώθω πολύ όμορφα εδώ".

Τρεις παίκτες εκτός



Στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης δεν συμμετείχαν ο Χρήστος Πετρόπουλος που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ο οποίος δεν έχει ξεπράσει τον τραυματισμό του στο πόδι και ο Νίκος Μακρής που ταλαιπωρείται από ίωση.





TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ