NBA

Βίβεκ Ραναντίβ: Ο ιδιοκτήτης των Σακραμέντο Κινγκς θέλει την Τσέλσι

Ο Βίβεκ Ραναντίβ
Ο Βίβεκ Ραναντίβ © 2020 RICH PEDRONCELLI / AP IMAGES

Ο ιδιοκτήτης των Σακραμέντο Κινγκς, Βιβέκ Ραναντίβ, καταγράφεται ως βασικός υποψήφιος αγοραστής της Τσέλσι.

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία είχε άμεσο αντίκτυπο στον παγκόσμιο αθλητισμό, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να οδηγείται στην απόφαση να βγάλει την Τσέλσι στο "σφυρί". Ο δισεκατομμυριούχος γνωστοποίησε το γεγονός μέσω γραπτής δήλωσης, δίνοντας τη δυνατότητα στον Μουσίν Μπαϊράκ να καταγραφεί ως ο πρώτος ενδιαφερόμενος για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του αγγλικού συλλόγου.

Σύμφωνα με αμερικανικό δημοσίευμα πάντως, δεν είναι ο μόνος. Πολύ απλά γιατί έντονο ενδιαφέρον για εμπλοκή με το ποδόσφαιρο και δη με την Τσέλσι έχει επιδείξει εσχάτως ο Βίβεκ Ραναντίβ.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη των Σακραμέντο Κινγκς, τον άνθρωπο που αγόρασε τους "Βασιλιάδες" το 2013 αντί 534 εκατομμυρίων δολαρίων -πλέον η αξία του οργανισμού υπολογίζεται τέσσερις φορές πάνω.

Το Sportico επισημαίνει μάλιστα πως "ο Βίβεκ Ραναντίβ βάζει τις τελευταίες πινελιές για την πρόταση που θα καταθέσει για τον αγγλικό σύλλογο, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του, που όμως δεν θέλουν να κατονομαστούν λόγω της ιδιαιτερότητας του θέματος".

Η περιουσία του 64χρονου επιχειρηματία με καταγωγή από την Ινδία αποτιμάται στα 750 εκατομμύρια δολάρια, ποσό πολύ χαμηλότερο από τις περίπου 4 δισεκατομμύρια λίρες που έχει θέση ως τιμή πώλησης ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

TAGS NBA ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ