ΤΣΕΛΣΙ

Μπαϊράκ: "Θα υπογράψουμε άμεσα με την Τσέλσι, θα πάμε τουρκική σημαία στο Λονδίνο"

Ο Τούρκος δισεκατομμυριούχος, Μουσίν Μπαϊράκ
Ο Τούρκος δισεκατομμυριούχος, Μουσίν Μπαϊράκ PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Τούρκος δισεκατομμυριούχος, Μουσίν Μπαϊράκ, αποκάλυψε πως βρίσκεται ένα βήμα πριν αγοράσει την Τσέλσι από τον Ρομάν Αμπρόμοβιτς, υποστηρίζοντας ότι βρίσκονται στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων.

Σε νέα χέρια και νέα εποχή ετοιμάζεται να μπει σύντομα η Τσέλσι, μετά την απόφαση του Ρομάν Αμπράμοβιτς να πουλήσει την ομάδα. Ο νέος ιδιοκτήτης του λονδρέζικου συλλόγου όπως φαίνεται θα είναι από την Τουρκία,

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος δισεκατομμυριούχος, Μουσίν Μπαϊράκ, σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως πολύ σύντομα η ιδιοκτησία της Τσέλσι θα περάσει σε εκείνον, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση των διαπραγματεύσεων με τον Ρώσο επιχειρηματία.

"Διαπραγματευόμαστε τους όρους της αγοράς της Τσέλσι με τους δικηγόρους του Ρομάν Αμπράμοβιτς", δήλωσε ο επιχειρηματίας στο τουρκικό περιοδικό Yeni Safak και πρόσθεσε:

"Είμαστε στη φάση των διαπραγματεύσεων για τις υπογραφές. Σύντομα θα φέρουμε τουρκική σημαία στο Λονδίνο. Κάναμε την προσφορά μας μετά τον πόλεμο της Ρωσία με την Ουκρανία. Σχεδιάζουμε να υπογράψουμε σύντομα".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ