ΤΣΕΛΣΙ

Οριστικό: Ο Αμπράμοβιτς έβγαλε την Τσέλσι στο "σφυρί" και ζητάει 4 δισ. λίρες

Ο Ρώσος μεγιστάνας της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς | 4 Οκτωβρίου 2011
Ο Ρώσος μεγιστάνας της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς | 4 Οκτωβρίου 2011 @2011 LEFTERIS PITARAKIS/AP IMAGES

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει μπει στη διαδικασία να σκέφτεται την επόμενη ημέρα της Τσέλσι χωρίς εκείνον στους μπλε, με την Telegraph να αποκαλύπτει πως ο Ρώσος μεγιστάνας πουλάει τις μετοχές του αξιώνοντας 4 δισεκατομμύρια λίρες.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει αλλάξει τον κόσμο όπως τον ξέραμε μέχρι πρότινος και φαίνεται πως αλλάζει και το στάτους κβο στην διοικητική πυραμίδα της Τσέλσι, με το τέλος της εποχής και της παντοκρατορίας του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στους Λονδρέζους να αχνοφαίνεται.

Σύμφωνα με την Telegraph, εμπορική τράπεζα με έδρα την Αμερική έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους υποψήφιους αγοραστές, υποστηρίζοντας ότι είναι επικεφαλής της διαδικασίας πώλησης της Τσέλσι.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν ενημερωθεί ότι η τιμή πώλησης έχει οριστεί στα τέσσερα δισεκατομμύρια λίρες, αλλά υπάρχει η αίσθηση πως οι προσφορές θα κινηθούν στην τιμή των δύο δισεκατομμυρίων.

Η είδηση αυτή βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά τη συνέντευξη του 86χρονου δισεκατομμυριούχου, Χάνγιοργκ Βάις, στην ελβετική Blick, όπου είχε αποκαλύψει την επικοινωνία με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Τσέλσι αλλά και την πρόθεση του Ρώσου κροίσου να μην αποχωρήσει από τους Λονδρέζους με ένα ποσό μικρότερο των 2 δισεκατομμυρίων.

Υπενθυμίζεται πως το χρέος της Τσέλσι προς τον ίδιο τον Αμπράμοβιτς ξεπερνάει το 1,5 δισεκατομμύριο λίρες. Κάτι που σημαίνει με απλά μαθηματικά πως αν ο Ρώσος πουλήσει τον σύλλογο για δύο δισεκατομμύρια, ο ίδιος θα έχει πάρει μόνο 500 εκατομμύρια ως αντίτιμο για την αξία των μπλε.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ