ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Βίρτους Μπολόνια: Πάει για δεύτερο μπαμ με Σενγκέλια

Ο Τόκο Σενγκέλια με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Τόκο Σενγκέλια με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας PHOTO CREDITS: CSKABASKET.COM

Μετά την απόκτηση του Ντάνιελ Χάκετ, η Βίρτους Μπολόνια ετοιμάζεται να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά φέρνοντας στην ομάδα τον Τορνίκε Σενγκέλια, όπως αναφέρει το Basketnews.

Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται πως αρέσουν ιδιαίτερα στην Βίρτους Μπολόνια η οποία μετά την απόκτηση του Ντάνιελ Χάκετ ετοιμάζεται να φέρει και έναν συμπαίκτη του, τον Τορνίκε Σενγκέλια, σύμφωνα με το Basketnews.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι δύο πλευρές είναι κοντά στην υπογραφή συμβολαίου μέχρι το τέλος της σεζόν με option για μία ακόμα σεζόν σε περίπτωση που οι Ιταλοί αγωνιστούν στην EuroLeague. Θυμίζουμε επιπλέον ότι διορία ενίσχυσης των ομάδων του EuroCup λήγει στις 8 Μαρτίου 2022.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η εταιρεία που τον εκπροσωπεί είχε αναφέρει πως απουσιάζει από την Ρωσία για προσωπικούς λόγους, ωστόσο σύμφωνα με το λιθουανικό δημοσίευμα έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, κάτι για το οποίο θα ενημερώσει πρώτα την ρωσική ομάδα. Θυμίζουμε πως ο Γεωργιανός είχε υπογράψει συμβόλαιο με την "ρωσική αρκούδα" μέχρι το 2023.

Σε περίπτωση που η Βίρτους Μπολόνια ολοκληρώσει την μεταγραφή θα ενισχύσει τρομακτικά το ρόστερ της καθώς τόσο ο Χάκετ όσο και ο Σενγκέλια είναι δύο παίκτες υψηλού επιπέδου που μπορούν να την οδηγήσουν στην κορυφή του Eurocup.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ EUROCUP ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ