ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Σενγκέλια θα ενημερώσει πρώτα την ΤΣΣΚΑ για την απόφασή του

Ο Τόκο Σενγκέλια με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Τόκο Σενγκέλια με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας PHOTO CREDITS: CSKABASKET.COM

Το στέλεχος του γραφείου που εκπροσωπεί τον Τορνίκε Σενγκέλια, Νίκος Βαρλάς, με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε ότι ο Γεωργιανός φόργουορντ δεν έκανε επίσημη τοποθέτηση σε κάποιο δημοσιογραφικό μέσο και πως όταν λάβει την απόφασή του θα ενημερώσει αρχικά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Νίκος Βάρλας, ο οποίος εργάζεται στο γραφείο Octagon που εκπροσωπεί τον Τορνίκε Σενγκέλια, με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε ότι ο Γεωργιανός φόργουορντ δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη δήλωση στην οποία ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σημείωσε ακόμη ότι αυτή τη στιγμή ο άσος της ρωσικής ομάδας είναι επικεντρωμένος στην ευημερία της οικογένειάς του, ενώ όταν λάβει την οριστική απόφαση για το μέλλον του θα μιλήσει πρώτα με τους Μοσχοβίτες και όχι στα μέσα ενημέρωσης.

"Ο Τόκο Σενγκέλια δεν έχει κάνει καμία δήλωση σε κανένα Μέσο ενημέρωσης. Είναι επικεντρωμένος αυτή τη στιγμή στην ευημερία της οικογένειάς του. Όταν ληφθεί απόφαση για το μέλλον του θα μιλήσει πρώτα και κύρια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας" ανέφερε ο μάνατζερ του Γεωργιανού φόργουορντ

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ