ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Βίρτους Μπολόνια: Ο Οτζελέγιε τραυματίστηκε ξανά, εκτός επ' αόριστον

Βίρτους Μπολόνια: Ο Οτζελέγιε τραυματίστηκε ξανά, εκτός επ' αόριστον
VIRTUS BASKETBALL BOLOGNA

Οι τραυματισμοί δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Σέμι Οτζελέγιε, ο οποίος τραυματίστηκε στους κοιλιακούς στον αγώνα της Βίρτους Μπολόνια με την Παρτίζαν και θα μείνει εκτός επ' αόριστον.

Ο Σέμι Οτζελέγιε απλώς δεν μπορεί να μείνει υγιής. Ο φόργουορντ της Βίρτους Μπολόνια υπέστη τον τρίτο σοβαρό τραυματισμό του την φετινή σεζόν, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει ότι έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς και θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον.

Η κακοδαιμονία του Οτζελέγιε ξεκίνησε τον Δεκέμβριο, όταν τότε είχε τραυματιστεί στο πέλμα και έλειψε για ένα μήνα. Ακολούθως, λίγες μόλις ημέρες μετά την επιστροφή του, τραυματίστηκε στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιου τέλη Ιανουαρίου και έλειψε για ακόμα έναν μήνα. Όπως αποδείχθηκε ωστόσο η φετινή καταστροφική του σεζόν είχε και συνέχεια, αφού μόλις μερικές ημέρες μετά την επιστροφή του τραυματίστηκε ξανά, με αυτό τον τραυματισμό στους κοιλιακούς μάλιστα να μοιάζει πιο σοβαρός.

Την φετινή σεζόν ο Οτζελέγιε έχει 10.3 πόντους και 4.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα και 9 πόντους και 3.7 ριμπάουντ μέσο όρο με 44.4% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ