ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Βίρτους Μπολόνια: Γύρισε τον αστράγαλό του ο Ντόμπριτς, αγωνία εν όψει "διαβολοβδομάδας"

Βίρτους Μπολόνια: Γύρισε τον αστράγαλό του ο Ντόμπριτς, αγωνία εν όψει "διαβολοβδομάδας"
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME

Ανησυχία επικρατεί στην Βίρτους Μπολόνια για την κατάσταση του Όγκνιεν Ντόμπριτς, ο οποίος γύρισε τον αστράγαλό του στην αναμέτρηση της ομάδας του Μπάνκι με αντίπαλο την Πέζαρο.

Η Βίρτους Μπολόνια πήρε τη νίκη απέναντι στην Πέζαρο για το ιταλικό πρωτάθλημα, ωστόσο ο τραυματισμός του Όγκνιεν Ντόμπριτς μετρίασε τη χαρά του θετικού αποτελέσματος και προκάλεσε ανσησυχία στην ομάδα του Λούκα Μπάνκι εν όψει της "διαβολοβδομάδας" της EuroLeague.

Ο Σέρβος φόργουορντ στην τέταρτη περίοδο του παιχνιδιού γύρισε τον αστράγαλό του σε προσπάθεια να ανακόψει αντίπαλο, δημιουργώντας αγωνία στους ανθρώπους της ομάδας με το βλέμμα στην απαιτητική συνέχεια με διπλή αγωνιστική στην Ευρώπη, όπου η Βίρτους θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Μπάγερν (3/1, 21:30) και Άλμπα (5/1, 20:00).

Θυμίζουμε ότι πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ντεβόντεϊ Κέικοκ, καθώς ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο χωρίς να είναι γνωστό το διάστημα απουσίας του από τη δράση.

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού όπου δήλωσε: "Μία νίκη που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας, αλλά στο τέλος της οποίας δυστυχώς πρέπει να καταγράψουμε άλλον έναν σοβαρό τραυματισμό και αυτό πριν την διπλή αγωνιστική της EuroLeague κάνει τη δουλειά μας ακόμη πιο περίπλοκη. Θα προσπαθήσουμε να βρουμε τα αποθέματα ακόμα μία φορά να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτή τη τόσο δύσκολη κατάσταση".

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ