EUROCUP

Βίρτους και Παρτίζαν κοιτάζουν Γουαναμέικερ

Ο Μπραντ Γουαναμέικερ με την φανέλα των Χόρνετς
Ο Μπραντ Γουαναμέικερ με την φανέλα των Χόρνετς Ⓒ 2021 CARLOS OSORIO/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Μπραντ Γουαναμέικερ (32 χρονών, 1.90 μέτρα) αποτελεί τον μεγάλο στόχο τόσο της Βίρτους Μπολόνια όσο και της Παρτίζαν, με τις δύο ομάδες να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Η Παρτίζαν και η Βίρτους Μπολόνια βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη για την νέα σεζόν. Και, με βάση δημοσίευμα της La Gazzetta dello Sport, αναμένεται σύντομα να κονταροχτυπηθούν για χάρη του Μπραντ Γουαναμέικερ (32 χρονών, 1.90 μέτρα).

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, οι δύο σύλλογοι έχουν προσεγγίσει τον έμπειρο Αμερικανό γκαρντ, θέλοντας να προσδώσουν ποιότητα και βάθος στις περιφερειακές τους γραμμές. Υπενθυμίζεται ότι η μεν Παρτιζάν θα έχει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της και έχει ανακοινώσει τις μεταγραφές των Κέβιν Πάντερ, Ζακ ΛεΝτέι, Αλέκσα Αβράμοβιτς και Ρόντιονς Κούρουκς, η δε Βίρτους θα έχει τον Σέρχιο Σκαριόλο στον πάγκο και έχει ανακοινώσει την παραμονή των Μίλος Τεόντοσιτς και Βινς Χάντερ (ο οποίος όμως βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία) και την απόκτηση του Κέβιν Χέρβι. Δείγμα ότι αμφότερες δεν αστειεύονται στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην EuroLeague μέσω του EuroCup.

Με βάση πάντως το ίδιο δημοσίευμα, ο Γουαναμέικερ φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει πως πρώτα θέλει να προσπαθήσει να βρει ένα νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αφού αγωνίζεται στην κορυφαία λίγκα του κόσμου από το 2018. Κοινώς, οποιαδήποτε εξέλιξη στην περίπτωσή του μπορεί να υπάρξει τον Αύγουστο και ενδεχομένως τέλη Αυγούστου.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γουαναμέικερ αγωνίστηκε αρχικά στους Γουόριορς και στην συνέχεια στους Χόρνετς, έχοντας 5.5 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROCUP NBA ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ