ΙΤΑΛΙΑ

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έως το 2023 στη Βίρτους Μπολόνια

Ο Μίλος Τεόντοσιτς
Ο Μίλος Τεόντοσιτς 2016 CHARLIE NEIBERGALL/ ASSOCIATED PRESS

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μίλος Τεόντοσιτς έως το 2023 ανακοίνωσε με ένα ιδιαίτερο βίντεο η Βίρτους Μπολόνια που κρατάει τον Σέρβο σούπερ σταρ για άλλα δύο χρόνια.

Με στόχο να πάρει ακόμα περισσότερες νίκες με την Βίρτους Μπολόνια, ο Μίλος Τεόντοσιτς επέκτεινε τη συνεργασία του με τον ιταλικό σύλλογο έως το 2023, όπως ανακοίνωσε η ομάδα. Ο Τεόντοσιτς είναι από τα κύρια όπλα στην ομάδα της Μπολόνια που την οδήγησε το πρωτάθλημα Ιταλίας και θα παραμείνει για δύο ακόμα χρόνια έτσι ώστε να βοηθήσει τον ιταλικό σύλλογο πάρει ακόμα περισσότερες νίκες και να διατηρηθεί στην κορυφή.

"Τον Ιούλιο του 2019 είπα ότι ήρθα εδώ για να κερδίσω και πλέον είμαστε πρωταθλητές Ιταλίας. Τον Ιούλιο του 2021 λέω ότι μένω στην ομάδα για να κερδίσω ξανά. Ευχαριστώ τον κύριο Ζανέτι, ξέρω τι περιμένει από εμάς", δήλωσε ο Τεόντοσιτς μετά από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Θυμίζουμε ότι νέος προπονητής στην Βίρτους Μπολόνια ανέλαβε ο Σέρτζιο Σκαριόλο που άφησε τους Ράπτορς και το ΝΒΑ, αντικαθιστώντας τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και ξεκίνησε πολύ δυναμικά το χτίσιμο της ομάδας.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ