ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιλντόσα: "Έχασα την αυτοπεποίθησή μου μετά τον τραυματισμό μου αλλά πλέον είμαι στο 100%, θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς"

Βιλντόσα: "Έχασα την αυτοπεποίθησή μου μετά τον τραυματισμό μου αλλά πλέον είμαι στο 100%, θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς"
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Λούκα Βιλντόσα παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι ο τραυματισμός του στο γόνατο τον επηρέασε, ωστόσο πρόσθεσε ότι πλέον είναι απολύτως υγιής και έτοιμος να προσφέρει για όσο του ζητηθεί από τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Λούκα Βιλντόσα έχει βιώσει μία σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο. Ξέρει ότι δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Ενόψει του αποψινού (30/4) Game 3 του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μακάμπι στο Βελιγράδι (20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) ωστόσο τόνισε με δηλώσεις του στην "mozzartsports.com" ότι πλέον είναι σε καλή κατάσταση.

"Είχα πολλά πάνω-κάτω μέσα στην σεζόν, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Έχασα την αυτοπεποίθησή μου, ειδικά μετά τον τραυματισμό μου" δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Ήταν δύσκολο να βρω ξανά την φόρμα μου, το γόνατό μου με ενοχλούσε πολύ.

Είμαι καλά όμως τώρα. Ξέρω ότι είναι το τέλος της σεζόν, αλλά είμαι στο 100% και έτοιμος να βοηθήσω. Κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς. Αν αυτό σημαίνει ότι θα βρεθώ στο παρκέ για 5-7 λεπτά, αυτό θα κάνω. Όποτε πατάω στο παρκέ θέλω να βοηθάω" .

Αναφερόμενος τέλος στην σειρά με την Μακάμπι ανέφερε: "Μας περιμένει μεγάλη μάχη. Η Μακάμπι είναι διαφορετική ομάδα από εμάς, κυρίως στο πώς επιτίθεται. Πρέπει να προσαρμοστούμε στον διαφορετικό τρόπο που παίζει, επειδή έχει πολύ ταλέντο ως ομάδα και έχουμε δύσκολη δουλειά μπροστά μας στα δύο παιχνίδια στο Βελιγράδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ