ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Βιλερμπάν: Ο Γκόρντον Χέρμπερτ φαβορί για αντικαταστάτης του Τι Τζέι Πάρκερ

Βιλερμπάν: Ο Γκόρντον Χέρμπερτ φαβορί για αντικαταστάτης του Τι Τζέι Πάρκερ
FIBA.BASKETBALL

Ο χρόνος του Τι Τζέι Πάρκερ στον πάγκο της Βιλερμπάν τελειώνει, μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα της σεζόν εντός και εκτός συνόρων και ο Γκόρντον Χέρμπερτ, ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, φαντάζει ως πρώτο φαβορί για την αντικατάστασή του σύμφωνα με το BasketNews.

Μετρημένες φαίνεται πως είναι οι μέρες του Τι Τζέι Πάρκερ στον πάγκο της Βιλερμπάν. Ο γαλλικός σύλλογος έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν 2023/24, μετρώντας ήδη τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στην EuroLeague, ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 4-3 και βρίσκεται στην 8η θέση μετά το πέρας επτά αγωνιστικών.

Κάπως έτσι, έχουν κυκλοφορήσει ήδη δημοσιεύματα για την αντικατάστασή του, με τον Ντονάτας Ουρμπόνας και το BasketNews να αναφέρουν ότι ο Γκόρντον Χέρμπερτ είναι το πρώτο φαβορί για να πάρει τη θέση του Πάρκερ.

Ο 64χρονος Φιλανδο-Καναδός προπονητής οδήγησε πρόσφατα την Εθνική Γερμανίας στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο MundoBasket 2023, ενώ έχει συμβόλαιο ως ομοσπονδιακός τεχνικός μέχρι και το 2025.

Να σημειώσουμε, δε, πως η τελευταία φορά που ο Χέρμπερτ βρισκόταν σε πάγκο ομάδας της EuroLeague, ήταν το 2008, όταν καθοδηγούσε τον Άρη.

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ