EUROLEAGUE

EuroLeague: Ακόμη δύο αναβολές λόγω κορονοϊού, δεν γίνονται τα Βιλερμπάν - Μονακό και Ρεάλ Μαδρίτης - Ούνικς Καζάν

Ο Τόνιε Τζεκίρι με την φανέλα της Ούνικς Καζάν
Ο Τόνιε Τζεκίρι με την φανέλα της Ούνικς Καζάν PHOTO CREDITS: UNICS.RU

Τα παιχνίδια της Βιλερμπάν με τη Μονακό και της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ούνικς Καζάν για τη 19η αγωνιστική της EuroLeague δεν θα γίνουν λόγω κορονοϊού.

Το παιχνίδι της Βιλερμπάν με τη Μονακό για τη 19η αγωνιστική της EuroLeague αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στους γηπεδούχους. Παρά την τροποποίηση που αποφασίστηκε από την EuroLeague Basketball για τη μείωση των ημερών καραντίνας στους εμβολιασμένους παίκτες, η Βιλερμπάν δεν ήταν σε θέση να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των οκτώ (8) υγιών/διαθέσιμων παικτών για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το ίδιο συνέβη επίσης με την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Ούνικς Καζάν. Αυτή τη φορά βέβαια, η "Βασίλισσα" δεν είναι ο θύτης αλλά το... θύμα της ιστορίας, αφού όλοι οι παίκτες επέστρεψαν υγιείς μετά από το κύμα κορονοϊού που την χτύπησε. Πλέον, η ομάδα που έχει πληγεί από την ιστορία της πανδημίας είναι η Ούνικς Καζάν, η οποία κατέθεσε το σχετικό αίτημα, που έγινε αργότερα δεκτό.

Έτσι, για δεύτερη σερί βδομάδα, το πρόγραμμα της αγωνιστικής θα είναι κουτσουρεμένο. Αναλυτικά οι αγώνες που έχουν ήδη αναβληθεί λόγω του κορονοϊού:

  • Άλμπα - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
  • Αναντολού Εφές - Μπάγερν
  • Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός
  • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Ούνικς Καζάν
TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΟΝΑΚΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ