VIRAL

VIDEO - έπος: Σπανούλης και Παπαδόπουλος σε αγώνα... τζούντο στο δρόμο το 2004, με θεατές Διαμαντίδη - Φώτση και σπίκερ τον Ζήση

Σπανούλης και Λάζαρος Παπαδόπουλος πρωταγωνιστές σε αγώνα τζούντο το 2004
Σπανούλης και Λάζαρος Παπαδόπουλος πρωταγωνιστές σε αγώνα τζούντο το 2004 PRINT SCREEN

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έδωσαν... ρέστα το 2004 στο περιθώριο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, όταν μονομάχησαν σε αγώνα... τζούντο με θεατές Διαμαντίδη - Φώτση και στην περιγραφη τον Ζήση.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και ο Βασίλης Σπανούλης στο περιθώριο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα αποφάσισαν να δείξουν τις ικανότητές τους στο τζούντο.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, που έδωσε το παρών στην μεγάλη εκδήλωση προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη μίλησε στο SPORT24 για τη μάχη που είχαν δώσει οι δυο τους στο παρελθόν.

Κράτησε, λοιπόν, την υπόσχεση που έδωσε στον Βασίλη Σκουντή και μαζί με τον Νίκο Ζήση ανήρτησαν στο Instagram ένα video με τους Βασίλη Σπανούλη και τον ίδιο να δίνουν ρέστα στο... τζούντο (ασχέτως αν αναφέρουν τον θρύλο της ελευθε΄ρας πάλης Αλεξάντερ Καρέλιν), φορώντας τα ρούχα της Εθνικής.

Τον νικητή της μάχης δεν τον μαθαίνουμε από το video αλλά ο Παπαδόπουλος είχε κάνει... σπόιλερ. Κέρδισε τον αγώνα ο Βασίλης Σπανούλης.

Θεατές σε αυτό το ντέρμπι κορυφής ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Αντώνης Φώτσης, ενώ ο Ζήσης είχε αναλάβει την περιγραφή του αγώνα.

Θυμίζουμε ότι το 2004 είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο στα 81 κιλά ο κορυφαίος τζουντόκα της χώρας μας, Ηλίας Ηλιάδης.

Δείτε το:

TAGS VIRAL ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ