ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος στο SPORT24: "Με τον Σπανούλη έχουμε... παλέψει στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας"

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος στο SPORT24: "Με τον Σπανούλη έχουμε... παλέψει στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας"
SPORT24

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μίλησε στο SPORT24 για τον μεγάλο Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος τιμήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε μία συγκινητιή εκδήλωση.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έδωσε το παρών στην μεγάλη εκδήλωση προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη και μίλησε στο SPORT24 και τον Βασίλη Σκουντή για τον άλλοτε συμπαίκτη του και θρύλο του ελληνικού μπάσετ.

Οι δυο τους συνυπήρξαν τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στην Εθνική Ανδρών και ο Παπαδόπουλος είχε να πει μόνο τα καλύτερα για τον άλλοτε συμπαίκτη του.

Ερωτηθείς για το πόσο καλός ήταν ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε: "Πάρα πολύ καλός, ο καλύτερος", ενώ για το αν θα καταφέρει να τον πείσει να ασχοληθεί με το μποξ απάντησε: " Ο Βασίλης ό,τι και να κάνει θα το κάνει τέλεια. Σε λίγο θα ανεβάσω ένα βιντεάκι που έχουμε παλέψει με τον Σπανούλη και με έχει κερδίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004".

Αναφορικά με το τι ήταν αυτό που τον έκανε τόσο ξεχωριστό: "Η αφοσίωσή του σε αυτό που κάνει. Δεν μπορείς να φανταστείς τον Βασίλη να κάνει κάτι άλλο, να συζητάει κάτι άλλο. Το μυαλό του, η σκέψη του είναι στο μπάσκετ. Είναι πολύ φυσιολογικό αυτό που κάνει τώρα να γίνει προπονητής, γιατί δεν μπορώ να τον φανταστώ να κάνει κάτι που να μην σχετίζεται με το μπάσκετ".

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ