ΒΕΖΕΝΚΟΒ

Βεζένκοβ για Ολυμπιακό: "Ξεκίνησε ως ευκαιρία και γρήγορα έγινε σπίτι μου και το μέρος που ανήκω"

EUROLEAGUE 2022-2023 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÏÓÖÐ
EUROLEAGUE 2022-2023 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÏÓÖÐ EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάσα Βεζένκοβ ευχαρίστησε με ένα όμορφο μήνυμα τους προέδρους του Ολυμπιακού και όλον τον ερυθρόλευκο οργανισμό για την εμπιστοσύνη, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα μέχρι το 2025.

Με εξαιρετικό τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για τον Σάσα Βεζένκοβ και τον Ολυμπιακό, αφού οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους μέχρι το 2025. Ο Βούλγαρος φόργουορντ έκανε λίγο αργότερα μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία από τη συνάντησή του με τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ευχαριστώντας τόσο αυτούς, όσο και όλο τον ερυθρόλευκο οργανισμό για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στο πρόσωπό του.

"Ξεκίνησε ως ευκαιρία. Γρήγορα έγινε σπίτι μου και τώρα μπορεί να θεωρηθεί κομμάτι μου και το μέρος που ανήκω. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους του Ολυμπιακού, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλο τον οργανισμό για την εμπιστοσύνη.

Ειδικές ευχαριστίες στην οικογένειά μου και στους φίλους μου που είναι πάντα δίπλα μου και μου δίνουν ώθηση. Ακόμα, θέλω να ευχαριστήσω τους εκπληκτικούς οπαδούς μας για την υποστήριξη. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα για να πετύχουμε τους στόχους μας", σημείωσε ο Βεζένκοβ.

Θυμίζουμε ότι ο Βεζένκοβ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος, μετρώντας 19.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα σε 15 αναμετρήσεις της EuroLeague, αποτελώντας ένα από τα φαβορί για τον βραβείο του MVP της χρονιάς.

TAGS ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ