ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έδεσε τον Βεζένκοβ στο Λιμάνι με "χρυσό" συμβόλαιο μέχρι το 2025

Ολυμπιακός: Έδεσε τον Βεζένκοβ στο Λιμάνι με "χρυσό" συμβόλαιο μέχρι το 2025

Ο Άγιος Βασίλης άργησε να έρθει λίγο στο ΣΕΦ, αλλά έφερε την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό μέχρι το 2025!

Ο Ολυμπιακός θέλησε να μπει στο 2023 με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο, ανανεώνοντας την παραμονή του Σάσα Βεζένκοβ στο ΣΕΦ μέχρι το 2025!

O 27χρονος φόργουορντ συναντήθηκε σήμερα (02/01) με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια για την υπογραφή νέου αναπροσαρμοσμένου συμβολαίου.

Ως εκ τούτου, αυξήθηκαν τόσο οι απολαβές του παίκτη, όσο και το NBA out, το οποίο ανέβηκε στο μάξιμουμ και θα κυμαίνεται από 1 ως 1,5 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει πως δυσκολεύει η φυγή του για την άλλη άκρη του Ατλαντικού και τους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά ακόμα και αν αποχωρήσει μελλοντικά, οι Πειραιώτες θα βάλουν ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία τους.

Να τονιστεί πως θα γίνει αύξηση και στις φετινές αποδοχές του Βεζένκοβ, που θα ξεπερνούν κατά πολύ το 1 εκατ. ευρώ και θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, ενώ στο τέλος της τριετίας θα λαμβάνει ένα ποσό που θα πλησιάζει τα 2 εκατ. ευρώ. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα "χρυσό" deal και δείχνουν οι Αγγελόπουλοι πόσο πολύ εκτιμούν την προσφορά του.

Ο Βεζένκοβ πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας τους φέτος μετρώντας 19.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα σε 15 αναμετρήσεις της EuroLeague και οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν γρήγορα και αποτελεσματικά, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή του στο Λιμάνι, χαροποιώντας ιδιαίτερα τους φιλάθλους τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ