ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βεζένκοβ: "Δεν τρέφουμε αυταπάτες, δεν παίζουμε καλά και δεν μας βλέπω και καλά"

Ο Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ EUROKINISSI SPORTS

Ειλικρινής ο Σάσα Βεζένκοβ, διέλυσε τις δικαιολογίες και έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση του Ολυμπιακού που μετράει τρεις σερί ήττες στη EuroLeague.

Ταπεινός, προσγειωμένος, ρεαλιστής. Ο Σάσα Βεζένκοβ δεν είχε πολλά να πει μετά από την εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα, διέλυσε τις δικαιολογίες, όποιες δικαιολογίες και έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης για να γυρίσουν οι Πειραιώτες στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις σερί ήττες στη EuroLeague.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Βεζένκοβ:

"Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, το 2022 δεν παίζουμε καλά και δεν τρέφουμε αυταπάτες. Τελείωσε και το εντός έδρας αήττητο, τελείωσαν και οι... καραμέλες για το πλεονέκτημα έδρας και το αήττητο στο ΣΕΦ. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε, διαφορετικά δεν μας βλέπω καλά. Παίζουμε σε μια διοργάνωση που όλοι παλεύουν για την νίκη, οφείλουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν είμαστε η μόνη ομάδα που ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό. Πρέπει να ξαναβρούμε τους ρόλους μας για να κερδίζουμε ως ομάδα. Έχουμε καλό κλίμα, πρέπει να βγούμε από αυτή την άσχημη εικόνα και από τις σερί ήττες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ