STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βενέτσια & Καρσίγιακα ''βλέπουν'' Γκάμπριελ

Βενέτσια & Καρσίγιακα ''βλέπουν'' Γκάμπριελ
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24, η κυπελλούχος Τουρκίας Καρσίγιακα και η ιταλική Βενέτσια εξετάζουν την περίπτωση του Κένι Γκάμπριελ ο οποίος έκανε εξαιρετική χρονιά με το Ρέθυμνο !

Η παράδοση που θέλει τους Κρητικούς να επιλέγουν καλούς Αμερικανούς συνεχίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Βλέπετε, η περίπτωση του Κένι Γκάμπριελ δικαίωσε απόλυτα τους ανθρώπους του Ρεθύμνου.

Και μπορεί οι αριθμοί να μην λένε πάντα την αλήθεια, στην περίπτωση όμως του 25χρονου φόργουορντ (2μ.05) τη λένε και, μάλιστα, με το παραπάνω!

Τι έκανε φέτος ο Αμερικανός του Ρεθύμνου; Τελείωσε τη regular season με 12.8 πόντους και 9.3 ριμπάουντ σε 26 συμμετοχές με τους Κρητικούς στην Basket League ΟΠΑΠ! Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν, οι Τούρκοι της Καρσίγιακα ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του όμως ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Κωστής Ζομπανάκης, τους εξήγησε ότι θέλει να τον κρατήσει στο Ρέθυμνο τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν.

Ο Γκάμπριελ ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν η Καρσίγιακα, ένας ψηλός με πληθωρικό ταλέντο στην επίθεση και γι' αυτό τον λόγο ζήτησαν λεπτομέρειες για την περίπτωσή του. Η χρονιά ολοκληρώθηκε όμως οι κυπελλούχοι Τουρκίας δεν... ξέχασαν την περίπτωση του Γκάμπριελ. Ο Αμερικανός παραμένει στη λίστα τους για την ενίσχυση της φροντ-λάιν. Το ίδιο ισχύει και με τη Βενέτσια, η οποία τερμάτισε στην 11η θέση της κατάταξης στην ιταλική Serie A με ρεκόρ 12-18 και η περίπτωση του Γκάμπριελ δεν της περνάει αδιάφορη.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ