ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Βασίλης Σπανούλης, εκεί που γεννήθηκε ο Θρύλος: Το οδοιπορικό του SPORT24 στη Λάρισα, στο σπίτι και στο σχολείο του Kill Bill

Βασίλης Σπανούλης, εκεί που γεννήθηκε ο Θρύλος: Το οδοιπορικό του SPORT24 στη Λάρισα, στο σπίτι και στο σχολείο του Kill Bill
24 MEDIA / SPORT 24

Το SPORT24 ταξίδεψε στη Λάρισα και περιηγήθηκε στο σπίτι, στο σχολείο και στο γήπεδο που άρχισε να χτίζεται ο μύθος του Βασίλη Σπανούλη. Παράλληλα συνομίλησε με ανθρώπους που τον γνώρισαν στα πρώτα βήματά του, εκμαιεύοντας αναμνήσεις και εντυπώσεις από τον έφηβο Λαρισαίο που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Mέχρι να γίνει ο Kill Bil.

Οι τίτλοι τέλους της τεράστιας καριέρας του Βασίλη Σπανούλη έπεσαν και επίσημα πλέον με τον Ολυμπιακό να παραθέτει για χάρη του Λαρισαίου γκαρντ μια μεγάλη συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα στο ΣΕΦ.

Το SPORT24 τίμησε τον Σπανούλη όπως άρμοζε σε μια τέτοια περίσταση. Γι' αυτό κι εκτός της έκτακτης εκπομπής που βγήκε στον αέρα συνομιλώντας με τον ίδιο σε μια συνέντευξη - απόσταγμα ζωής που παραχώρησε στους Παντελή Διαμαντόπουλο - Βασίλη Σκουντή, οργάνωσε ένα οδοιπορικό στην πόλη καταγωγής του, στη Λάρισα, προκειμένου να βρει και συνομιλήσει με συγγενείς, συμπαίκτες και προπονητές του. Άτομα που έζησαν τον Βασίλη πριν από τον Σπανούλη.

Άρχισε από την πολυκατοικία στην οδό Βηλαρά και στην αυλή με την πρώτη, αυτοσχέδια, μπασκέτα του, μετέβη στο σχολείο του στην Άνθιμου Γαζή και κατέληξε στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης. Εκεί δηλαδή που ως έφηβος ακόμη, φορώντας την φανέλα του Γυμναστικού Λάρισας, έγραψε τα πρώτα κεφάλαια της μετέπειτα τεράστιας ιστορίας του.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ