ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Kill Bill Οut: Η έκτακτη εκπομπή του SPORT24 χτύπησε “κόκκινο”

Kill Bill Οut: Η έκτακτη εκπομπή του SPORT24 χτύπησε “κόκκινο”

Το SPORT24 όχι απλά ήταν παρών στο “αντίο” του Kill Bill, αλλά έστησε και τη δική του LIVE εκπομπή μέσα από το ΣΕΦ. Με 4.3K users να συντονίζονται ταυτόχρονα στο κανάλι του SPORT24 και την εκπομπή να εκτοξεύεται στο Νο9 στις τάσεις του YouTube.

Το Kill Bill Out, η έκτακτη εκπομπή του SPORT24 για το αντίο του Βασίλη Σπανούλη έγραψε περισσότερα από 147.000 views σε λιγότερο από 24 ώρες. Το SPORT24 όχι απλά ήταν παρών στο “αντίο” του Kill Bill, αλλά έστησε και τη δική του LIVE εκπομπή μέσα από το ΣΕΦ. Με 4.3K users να συντονίζονται ταυτόχρονα στο κανάλι του SPORT24 και την εκπομπή να εκτοξεύεται στο Νο9 στις τάσεις του YouTube!

Το SPORT24 ήταν το μοναδικό μέσο με στούντιο το οποίο - αμέσως μετά την Συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε τη Δευτέρα 27/09 ο Ολυμπιακός για το "αντίο" του Kill Bill στα παρκέ - βγήκε LIVE με αποκλειστικές συνεντεύξεις με τον Βασίλη Σπανούλη αλλά και τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο σε μια έκτακτη εκπομπή.

Πριν από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου, το SPORT24 προετοίμασε το κοινό με pregame, με τον Παντελή Βλαχόπουλο να συνδέεται ζωντανά με τους Παντελή Διαμαντόπουλο - Βασίλη Σκουντή στο ΣΕΦ αλλά και στη Λάρισα με τον Αλέξανδρο Ξενικάκη, ο οποίος είχε καλεσμένο τον Σωτήρη Γκιουλέκα.

Συντονιστής της δημοσιογραφικής παραγωγής ήταν ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

Το SPORT24 τίμησε τον σπουδαίο αθλητή, δημιουργώντας στην κεντρική σελίδα του site ειδική φάσα με την ονομασία "Kill Bill Out", στην οποία οι αναγνώστες μπορούσαν εύκολα να βρουν όλα τα σχετικά θέματα αλλά και το μεγάλο αφιερωματικό longform κείμενο 8.000 λέξεων του Γιάννη Ζωιτού με τίτλο "Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη".

Άλλη μία σπουδαία αποκλειστικότητα για το SPORT24, το Νο.1 αθλητικό Μέσο της χώρας, το οποίο προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία στους αναγνώστες του, για όσους το ζουν... Μόνο Αθλητικά!

Πηγή: Google Analytics & YouTube

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ