ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλακόπουλος: "H απρέπεια του ΝΒΑ"

Βασιλακόπουλος: "H απρέπεια του ΝΒΑ"
Βασιλακοπουλος

Άστραψε και βρόντηξε εναντίον του ΝΒΑ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, για το θέμα του χάρτη με τα ελληνικά νησιά

Για το φιλικό ανθρωπιάς με την παρουσία του Μάτζικ είπε: " Ο Μάτζικ είναι μία τεράστια αθλητική και κοινωνική προσωπικότητα. Ο αθλητισμός δεν είναι εμπορικό προϊόν αλλά κοινωνική έκφραση. Βρίσκεται εδώ για φιλανθρωπικό σκοπό, όχι μόνο για τους πυρόπληκτους αλλά για τον αγώνα κατά του AIDS. Ο ίδιος μάλιστα είχε αποκαλύψει το 1991 ότι είναι φορέας του ιού", είπε ο "Σωλήνας", στο "Αθλητικό Metropolis".

Για την παρουσία του Γιάννη Ιωαννίδη στην θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού τόνισε: " Δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμη, θα μιλήσω. Έχουμε κοινή πορεία, θα ενημερωθεί για την νέα του θέση, θα τον πλησιάσουν οι διάφοροι παρατρεχάμενοι, οι "διαδρομολειτουργούντες" και μετά θα μιλήσουμε, θα ανταλλάξουμε απόψεις. Αυτοί οι "διαδρομολειτουργούντες" πάντα υπάρχουν και δυστυχώς κάποιες φορές ανταμείβονται. Ο Γιάννης Ιωαννίδης δεν έχει ανάγκη απ' αυτούς".

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του διεθνή Λιθουανού, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά και για το προκλητικό λάθος του ΝΒΑ με τον χάρτη της Τουρκίας στην οποία δίνει ελληνικά νησιά. " Είναι ένας μεγάλος αθλητής, θα βοηθήσει το σωματείο στο οποίο υπέγραψε. Αλλά το θέμα της ημέρας είναι η απρέπεια που έκανε ο μεγάλος αθλητικός και οικονομικός οργανισμός που λέγεται ΝΒΑ, ο οποίος έχει παραχωρήσει εθνικό χώρο μας στην Τουρκία".

" Αυτό που έγινε μόνο τυχαίο δεν είναι, θα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να αντιδράσουν. Πρέπει τέτοια περιστατικά να τα αντιμετωπίζουμε άμεσα. Έχει κάνει κανείς ποτέ λάθος στα γεωγραφικά όρια της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα; Ποτέ.

Δεν είναι κάτι τυχαίο. Εμείς αντιδράσαμε ήδη και έχουμε στείλει καταγγελίες ακόμη και στην Ολυμπιακή Επιτροπή. Πρέπει ενωμένοι να υπερασπιζόμαστε και τα εθνικά μας συμφέροντα

".








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ