ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Βαλένθια: Μετά το "ναυάγιο" με τον Μάριους Γκριγκόνις κέρδισε πόντους ο Τζέφρι Τέιλορ

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βαλένθια επιχείρησε να μπει σφήνα στην απόκτηση του Μάριους Γκριγκόνις, δεν τα κατάφερε κι έστρεψε την προσοχή στον Τζέφρι Τέιλορ.

Η Βαλένθια επιχειρεί τις τελευταίες ημέρες να καλύψει το τελευταίο κενό της περιφέρειας. Εξ ου η "σφήνα" που έκανε εσχάτως για τον Μάριους Γκριγκόνις, στον οποίο προσέφερε περί τις 900.000€ ετησίως για διετή συνεργασία.

Ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ αναμένεται όμως να καταλήξει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, γεγονός που πάντως δεν φέρνει προ εκπλήξεως τον ισπανικό σύλλογο. Το κάθε άλλο, αφού οι πορτοκαλί είχαν έτοιμη την εναλλακτική περίπτωση, σύμφωνα με το Valencia Capital.

Ο λόγος για τον Τζέφρι Τέιλορ, τον 33χρονο φόργουορντ, που αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από μια σπουδαία επταετία. Μπορεί τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του να είναι εκ διαμέτρου αντίθεταν εν συγκρίσει με εκείνα του Μάριους Γκριγκόνις, ο Άλεξ Μουμπρού εκτιμά όμως το γεγονός πως γνωρίζει καλά τόσο τη Liga Endesa όσο και την EuroLeague.

Το δημοσίευμα της Valencia Capital αναφέρει πως η περίπτωσή του δεν έχει εγκαταλειφθεί, όπως αντίστοιχα η προοπτική απόκτησης ακόμη ενός σέντερ για να ολοκληρωθεί η στελέχωση της front line.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ