ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Μάριους Γκριγκόνις ντύνεται στα πράσινα μετά από την επίτευξη συμβιβασμού

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Μάριους Γκριγκόνις ντύνεται στα πράσινα μετά από την επίτευξη συμβιβασμού
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ οδήγησε την υπόθεση του Μάριους Γκριγκόνις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε συμβιβασμό, κάτι που αποτελούσε το τελευταίο εμπόδιο για τη μεταγραφή του 27χρονου περιφερειακού στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο για την υλοποίηση της μεταγραφής του Μάριους Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ξεπεράστηκε. Στη διάρκεια της Τετάρτης 13 Ιουλίου, ο Παναθηναίκός ΟΠΑΠ μεσολάβησε προκειμένου να προκύψει εξωδικαστικός συμβιβασμός ανάμεσα στον 27χρονο γκαρντ/φόργουορντ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (αναφορικά με τα χρήματα που προβλέπονταν στο συμβόλαιό του για το 2021/22) και να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που καθυστερούσε τη μετακόμιση του αθλητή στο ΟΑΚΑ.

Το τριφύλλι λειτούργησε επί της ουσίας ως "ενδιάμεσος" για να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα και κατόπιν τούτου να εξαγοράσει το συμβόλαιο του Μάριους Γκριγκόνις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας -όσο δεν προέκυπτε συμβιβασμός ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και της ομάδας, ήταν αδύνατο να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να οριστικοποιηθεί η σπουδαία μεταγραφή για τους πράσινους.

Αυτό συνέβη την Τετάρτη 13 Ιουλίου, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να κάνει τη δική της κίνηση καλής θέλησης κατόπιν πολύωρων διαπραγματεύσεων με τον ελληνικό σύλλογο και τον παίκτη να καταλήγει, εν τέλει, στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για τα επόμενα δύο χρόνια αντί περίπου 1.700.000€.

Έτσι, το μίνι σίριαλ που αφορούσε στον επόμενο αγωνιστικό προορισμό του Μάριους Γκριγκόνις ολοκληρώνεται με ευτυχή τρόπο για το τριφύλλι, το οποίο πλέον στρέφει την προσοχή του κατά βάση σε όσα αφορούν τη front line -δεδομένου πως επίκειται επίσης η ανακοίνωση του Νέιτ Γουόλτερς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ