ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Νέιτ Γουόλτερς συμφώνησε με το τριφύλλι και ντύνεται στα πράσινα

EUROLEAGUE 2021-2022 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έτοιμος να αφήσει τα ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα και να φορέσει τα πράσινα του Παναθηναϊκού είναι ο Νέιτ Γουόλτερς που συμφώνησε με το "τριφύλλι" και ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ. Απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους των πρασίνων. Μετά την κωλυσιεργία που υπήρξε με την περίπτωση του Νικ Καλάθη, το τριφύλλι στράφηκε άμεσα στον Νέιτ Γουόλτερς, έναν παίκτη με εμπειρία από την EuroLeague, που πέρσι -εκτός των άλλων- συνεργάστηκε με τον Ντέγιαν Ράντονιτς στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο 31χρονος γκαρντ έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και αφήνει το Βελιγράδι και τον Ερυθρό Αστέρα για να γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ και να φορέσει τα πράσινα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Αυτό που απομένει πλέον είναι (μόνο) η ανακοίνωση από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς γνωρίζει καλά τον έμπειρο πλεϊμέικερ καθώς συνεργάστηκαν στην ομάδα του Βελιγραδίου την περσινή αγωνιστική περίοδο. Δεδομένου άλλωστε πως η αγορά των πόιντ γκαρντ ήταν πολύ περιορισμένη (τουλάχιστον αυτή που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την εμπειρία από την EuroLeague) και το κασέ του παίκτη δεν είναι υψηλό (δεν υπερβαίνει τις 600.000€), ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στράφηκε άμεσα στην περίπτωσή του και έκλεισε τη συμφωνία, έχοντας πλέον μία αξιόπιστη λύση στα χέρια του -παράλληλα με την δυνατότητα να επενδύσουν χρήματα και σε άλλες περιπτώσεις παικτών.

Τη φετινή σεζόν στην EuroLeague με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα ο Γουόλτερς είχε μέσο όρο 10.9 πόντους με 3.6 ασίστ και 2.6 ριμπάουντ σε 31 παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ