ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα δεδομένα για Γκριγκόνις, η σφήνα της Βαλένθια και η δικαστική διαμάχη

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα δεδομένα για Γκριγκόνις, η σφήνα της Βαλένθια και η δικαστική διαμάχη
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Τρίγκας ανέλυσε στο Show Must Go On LIVE με τον Παντελή Διαμαντόπουλο την Τετάρτη 13 Ιουλίου τα δεδομένα της υπόθεσης του Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Η σφήνα της Βαλένθια, η Ζάλγκιρις και η απόφαση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Μάριους Γκριγκόνις δεν αποτελεί απλά τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για το φετινό καλοκαίρι, αλλά και μια πολύ μεγάλη επένδυση που είναι έτοιμος να κάνει ο σύλλογος για χάρη του. Όχι μόνο γιατί του προσφέρει ένα μεγάλο συμβόλαιο (άνω των 800.000€ ετησίως), αλλά κι επειδή στο συνολικό ποσό που θα διατεθεί για χάρη του υπολογίζεται το buy out της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (άνω των 300.000€).

Στο Show Must Go On LIVE της Τετάρτης 13 Ιουλίου με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, ο Αλέξανδρος Τρίγκας ανέλυσε τα δεδομένα που αφορούν στον 27χρονο γκαρντ. Κυρίως μετά την σφήνα της Βαλένθια, η οποία επιχείρησε στο... παρά ένα να αλλάξει τα δεδομένα της διαπραγμάτευσης και να αποσπάσει την υπογραφή του έμπειρου περιφερειακού. Μόνο που οι "νυχτερίδες" δεν πρέπει να πληρώσουν μία (την ΤΣΣΚΑ Μόσχας), αλλά δύο ομάδες (συν την Τενερίφη) για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

Τι στάση τηρεί όμως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε όλη αυτή την υπόθεση και γιατί η Ζάλγκιρις ξέρει πως είναι η τελευταία επιλαχούσα στην κούρσα της απόκτησής του;

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ THE SHOW MUST GO ON LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ